BakımBalıkesir Merhaba Blog Yazıları

Tüm Bakım Rutinini Kökten Değiştirecek!

Tüm bakım rutinini kökten değiştirecek! Meğer siyah noktaları yok etmenin yolu çok basitmiş...

Tüm Bakım Rutinini Kökten Değiştirecek!

Bakım süreci, ayrıntılı aşamalardan, ürün tespitlerden geçtiği düşünülse de; aslında birkaç noktaya dikkat etmek kadar basit bir sürece sahip. Ayna karşısında saatler harcamadan cilt bakımı yapmanın formülü de oldukça basit. İşte o adımlar…

Bazı cilt bakımı ve makyaj ipuçları sayesinde içinden çıkılmaz güzellik sorunlarını aslında basitçe ortadan kaldırabilirsiniz. Bazı cilt bakımı ve makyaj ipuçlarını takip edebilirsiniz. Basit bir yüz yıkama işlemini değiştirmek veya nemlendiricinizi tuttuğunu yer, aslında bakım rutininizde büyü değişimler ortaya çıkarabilir.

Kore'Nin Meşhur Cilt Bakımı

MİSEL SU EN İYİ ALTERNATİFLERDEN BİRİ

Misel su, tek bir adımda ciltte hassasiyet yaratmadan veya cilde zarar vermeden tüm makyajı, fazla sebumu ve diğer kir partiküllerini derinlemesine temizler. Gözeneklerinizi tıkayan tüm pisliği gidermek için misel suyu en iyi alternatiflerden biri. Bu su, kir ve bakteriler için adeta bir mıknatıs gibidir. Özellikle makyaj kalıntılarını yüzünüzden çıkarmak faydalıdır.

Araştırmalar, kiri ve yağı çıkarmada, yüz yıkamaya göre daha iyi olduğunu gösteriyor. Yani cildinizi derinlemesine temizlemenin hızlı ve kolay bir yolunu arıyorsanız, cilt bakımı rutininize misel suyu eklemenin zamanı geldi.

GÜZELLİK ÜRÜNLERİNİZİ BUZDOLABINDA SAKLAYIN

Bakım ürünlerinizi buzdolabında saklamak onların daha uzun süre dayanmasını sağlayacaktır. Uzun süre ve yüksek performansta kullanabilmek için güzellik ürünlerini doğrudan güneş ışığından uzak, soğuk bir ortamda saklayabilirsiniz.

Tüm Bakım Rutinini Kökten Değiştirecek!

ELLERİNİZİ KULLANMAYI UNUTMAYIN

Eğer fırça ve sünger kullanımında yeterince iyi olmadığınızı düşünüyorsanız veya aniden makyaj yapmanız gerektiğinde ellerinizi kullanabilirsiniz. Ellerinizin sıcaklığı aslında makyajın cildinize yerleşmesine ve daha doğal görünmesine yardımcı oluyor!

Parmaklarınız fondöteniniz ve yüz pudranız için kusursuz bir karışım oluşturabilir ve görünümünüzü hafif ve doğal tutabilir. Bir dahaki sefere makyaj yaparken bu tekniği deneyerek sonuçlarını kontrol edebilirsiniz.

BURUN ÜZERİNDEKİ SİYAH NOKTALARI BİTİRMENİN SIRRINA İNANAMAYACAKSINIZ!

Sürekli burnunuzun üzerinde beliren sinir bozucu siyah noktalardan kurtulmak neredeyse imkansız gibi gelmesin. Aslında dolaplarda bulunan diş ipi, en iyi temizleyici alternatiflerden biri.

Diş ipini yavaşça burnunuzdan aşağıya doğru indirin. Fakat bu noktada, dikkat etmeniz gereken şey; cildinizde herhangi bir yara veya tahriş olmamasıdır. Ayrıca nazikçe uygulamaya da dikkat edin. Cildinizin önceden nemlendirmeniz de gerekiyor. Sonrasında cildinizi temizleyin.

Tüm Bakım Rutinini Kökten Değiştirecek!

YÜZ MASAJINI ATLAMAYIN

Stres, kas gerginliği ve belirgin yüz hatları dahil olmak üzere birçok sağlık sorununa neden olabilir. Tüm bu riskleri ortadan kaldırmak için yüz masajını deneyebilirsiniz. Sürtünmeyi azaltmak için, başlamadan önce yüzünüze birkaç damla losyon veya cilt dostu yağ sürün.

Daha sonra ellerinizi kullanarak yüzünüzün etrafındaki kaslara dairesel hareketlerle hafif baskı uygulayın. Düzenli uygulamada, kan akışını düzenleyen bu masaj sayesinde kırışıklıklardan ve istenmeyen çizgilerden kurtulabilir, engelleyebilirsiniz.

Ayrıca buraya tıklayarak yüz masajı hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz!

CİLT TEMİZLİĞİNDE YENİ ALTERNATİF: MİKROFİBER BEZ

Mikrofiber bezin, aynı zamanda oldukça etkili bir cilt temizleyici olduğunu biliyor muydunuz? Eğer sıklıkla kese uygulayanlardansanız, mikrofiber bezi de denemek isteyebilirsiniz.

Ayrıca tahriş olma, hassas cilt gibi sorunlarınız varsa; mikrofiber en iyi alternatiflerden biridir. Aşındırıcı olmayan yapısı, aynı zamanda en iyi makyaj, kir gibi kalıntıları temizleyici seçeneklerden birine dönüşebilir.

Tüm Bakım Rutinini Kökten Değiştirecek!

 

 

Siyah noktalar için bu yazımıza da göz atmayı unutmayın!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu