Spor

Balıkesirspor Evine Döndü

Balıkesirspor’un 12 gün süren Antalya kampı sona erdi. Kırmızı beyazlılar kampta oynadıkları 3 hazırlık maçının ikisini kaybederken 1’inden de galip ayrıldı.

Devre arası hazırlıklarını 3 Ocak dan bu yana Antalya Belek Limak Arcadia Hotel de sürdüren Balıkesirspor, kampı Ergene Velimeşespor ile oynadığı hazırlık maçı ile tamamladı. Kırmızı beyazlılar 3. hazırlık maçında Ergene Velimeşespor’u yeni transferleri Bilal (2) ve Haşim’in golleri ile 3-2 mağlup ederek lig öncesi moral depoladı. Balıkesirspor, böylece oynadığı 3 hazırlık maçının ikisini kaybetti, birini ise kazandı. Ara transferde kadroya katılan 8 oyuncuda bu müsabakalarda forma giydi. Balıkesirspor bu maçın ardından Balıkesir’e hareket etti.

Balikesirspor Evine Dondu 1

Balıkesirspor’un Bursa Yıldırımspor Hazırlıkları Başladı

TFF 3. Lig 4. Grup’ta puan mücadelesi veren ve 13 puan ile 12. Sırada bulunan Balıkesirspor, yeni transferleriyle Antalya kampında forma uyumunu arttırdı. Ligin ikinci yarısına hızlı bir başlangıç yapmak isteyen kırmızı-beyazlı ekip, Antalya kampından kısa bir süre sonra Balıkesir’e döndü. Kırmızı-beyazlı oyunculara Salı gününe kadar izin verildi. Salı günü Ali Hikmet Paşa Futbol Tesisleri’nde ikinci yarının ilk maçı olan Bursa Yıldırımspor müsabakasının hazırlıklarına başlandı.

Balikesirspor Evine Dondu 2

Balıkesirspor’un ev sahipliği yapacağı mücadele 21 Ocak Pazar günü saat 14.00’de Balıkesir Atatürk Stadyumu’nda oynanacaktır.

Bandırmaspor Kasımpaşaspor’u Tek Golle Saf Dışı Bıraktı

Haber Merkezi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu