İlçe HaberleriSpor

Bandırmaspor Başkanı ‘VAR Hayali Yerle Bir Etti’

Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez, Ziraat Türkiye Kupası son 16 Turu maçında Galatasaray'a karşı alınan 4-2'lik mağlubiyetin ardından VAR sistemi ve hakem yönetimine isyan etti.

Bandırmaspor Başkanı ‘VAR Hayali Yerle Bir Etti’

Bandirmaspor Baskani Var Hayali Yerle Bir Etti 1
Bandırmaspor Başkanı ‘Var Hayali Yerle Bir Etti’

Depremi Anarak Başladı

Göçmez, basın mensuplarına yaptığı açıklamada öncelikle geçen sene bugün yaşanan depremi anarak sözlerine başladı. “Bugün aslında kötü bir gün. Geçen sene bugün çok kötü bir zamanlama ile uyandık. Başımız sağolsun, Allah bir daha böyle bir dert vermesin” dedi.

Mücadele Ve Sonuç Değerlendirmesi

Mücadelenin ardından konuşan Göçmez, Galatasaray karşısında verdikleri mücadeleyi doğal bir sonuç olarak kabul ettiklerini ancak VAR sisteminin müdahalesiyle hayallerinin yerle bir olduğunu belirtti. Göçmez, “Biz Galatasaray ile oynuyoruz. Sahada bir mücadele veriyoruz. Galatasaray’ın bizi yenmesi kadar doğal bir sonuç yok. Futbolumuzu büyütmek istiyoruz, geliştirmek istiyoruz. Alttan yeni isimler, yetenekler gelsin istiyoruz. Ama bir güç var. Çözemediğimiz bir güç. Hakem maç içerisinde bir karar veriyor. Gerekli doğru müdahaleyi yapıyor. Sonrasında VAR’dan birileri çağırıyor hakemi ve işler değişiyor” şeklinde konuştu.

Türk Futboluna Zarar Verdiğini Söyledi

Türk futboluna zarar verdiğini vurgulayan Göçmez, yaşanan olayların Türk futbolunu olumsuz etkilediğini belirtti. “Biz takım olarak bunu bir kez daha yaşadık. Çok net bir şekilde ligin dizayn edilmesi gibi ve benzeri durumlar var ya hani; ben bunu bugün gözlerimle çok net bir şekilde gördüm. Birileri bir şeyler yaparak birilerinin önüne geçiyor. Bu Türk futboluna büyük bir zarardır. Bakın bugün buraya 2 bin 500 Bandırmaspor taraftarı geldi. Bu durum, bizler gibi mücadele veren, Türk futbolu için savaşan, mücadele veren insanları yıpratıyor.” ifadelerini kullandı.

“Emeğimizi Aldılar, Çöp Ettiler”

Son olarak, “Emeğimizi aldılar, çöp ettiler” diyerek VAR’daki hakemlere yönelik sert eleştirilerde bulunan Göçmez, Galatasaray’a başarılar dilediğini belirtti ve sözlerini tamamladı.

Haber: İHA

Bandırmaspor Başkanı ‘VAR Hayali Yerle Bir Etti’

Burhaniye Belediyespor Yükseliyor!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu