Gündem

Başkan Avcı Kısıtlama Saatlerinde Altıeylül Sokaklarını Gözlemledi

Başkan Avcı Kısıtlama Saatlerinde Altıeylül Sokaklarını Gözlemledi

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu saatlerde Altıeylül İlçesi’nde sokakları gözlemledi.

Başkan Avcı kısıtlama saatlerinde ilçede çalışmalarına devam eden saha personelleri ve emniyet ekiplerini ziyaret ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

BAŞKAN AVCI KISITLAMADA SOKAKLARI GÖZLEMLEDİ

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu saatlerde Altıeylül İlçesi’nde sokakları gözlemledi. Başkan Avcı ilk olarak ilçenin güvenliğini sağlayan emniyet ekiplerini ziyaret ederek emniyet personeline çalışmalarında kolaylıklar diledi. Başkan Hasan Avcı zorlu bir süreçten geçildiğini ifade ederek özellikle bu dönemde özveri ile halkın sağlığını koruyabilmek adına çalışan emniyet ekiplerine teşekkürlerini ileterek Covid-19 tedbirleri kapsamında yapılan denetimlerde gösterilen hassasiyet için tebriklerini iletti.

SAHA PERSONELİNE KOLAYLIKLAR DİLEDİ

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı emniyet personeline yaptığı ziyaretin ardından ilçe sokaklarında gözleme çıktı. İlçenin sokaklarını ve parklarını dolaşan Başkan Avcı tedbirlere uyum konusunda vatandaşların gösterdiği uyumdan oldukça memnun olduğunu dile getirdi. Başkan Hasan Avcı parklarda temizlik çalışmalarını sürdüren Temizlik İşleri personeline de kolaylıklar dileyerek kısıtlama saatlerinde boş kalan sokakların temizliğine özen gösteren, özveri ile çalışan temizlik işleri personeline teşekkür etti. Başkan Avcı tüm personellere covid-19 tedbirleri konusunda da hatırlatmalarda bulunarak maskelerin doğru kullanımı konusunda uyarılarda bulundu.

“BU SÜRECİ BERABER ATLATACAĞIZ”

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı sokağa çıkma yasağını uygulandığı hafta sonunda vatandaşların kısıtlama kuralına gösterdiği uyuma teşekkür ederek, “Saat 10 gibi çıktık sahada ki personelimizi ve asayişimizi sağlayan arkadaşlarımızı ziyaret ettik.Bu zor pandemi sürecini inşallah beraber atlatacağız. Sokağa çıkma yasağına uyan vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Gerçekten vatandaşlarımız kurallara riayet ediyor. Parklarımızın da boş olduğunu görüyoruz. Çocuklarımızın olmadığı parklar gerçekten üzücü bir görüntü oluşturuyor. İnşallah süreci atlattıktan sonra parklarımızın cıvıl cıvıl olduğu günlere yeniden kavuşacağız. Devletimizin koyduğu kurallara uyarak bu zahmetli süreci inşallah hep beraber atlatacağımızı umuyorum. İnşallah güzel günler yakın.”dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu