Gündemİlçe Haberleri

Başkan Avcu Yine Sahadaydı

Başkan Avcu Yine Sahadaydı

Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Ayhan Arık hem belediye hem fen işleri teknik ekibi ile beraber Abacı Mahallesi’nde yapımı süren projeyi yerinde incelediler.

PROJEYİ SAHADA İNCELEDİLER

Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu,Fen İşleri Dairesi Başkanı Ayhan Arık,Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Saran,Belediye Meclis Üyesi İsmail Akgün ve Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Teknik Personeli ile birlikte Abacı mahallesi Gelin Sokak üzerine 3 katlı 45.000m2lik,içerisinde kapalı Pazar yeri, Belediye Hizmet Binası,otopark,cami ve birçok sosyal donatının bulunacağı projenin inşaat alanında incelemelerde bulundu. Başkan İsmail Avcu ve beraberindekiler alanda yapımı süren camii inşaatında yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek proje üzerinde istişarelerde bulundular.

YENİ PAZAR YERİ ZİYARET EDİLDİ

Yapılan inceleme ziyaretlerinin ardından Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu ve beraberindeki ekip Daha sonra covid- 19 tedbirleri kapsamında çarşamba günleri sergi açan köylü pazarı ve hanımeli pazarını yeni pazar yerinde ziyaret ederek pazarcı esnaflara hayırlı işler dilediler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu