GündemSiyaset

Başkan Bahçavan Haritada Maviye Dönüş İçin Çağrı

Başkan Bahçavan Haritada Maviye Dönüş İçin Çağrı

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan Balıkesir’in yüksek riskli iller kategorisinden(kırmızı) düşük riskli iller mavi) kategorisine dönebilmesi için vatandaşlara çağrı.

SALGIN SEYRİNİ DEĞERLENDİRDİ

Balıkesir son dönemde Sağlık Bakanlığı tarafından hazırlanan il bazlı kovid-19 vaka yoğunluğunu gösteren risk haritasında yüksek riskli iller arasında bulunarak kırmızı renk ile temsil ediliyor. Balıkesir Valisi Hasan Şıldak’ın da açıkladığı üzere Balıkesir’in de tüm ilçelerinde vaka. Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’da il genelindeki vaka artış hızının yüksek olması ve bu yüzden Balıkesir’in salgın risk haritasında kırmızı renk ile temsil edilmesini değerlendirdiği ayrıca bir açıklama.

 “ÇARE TEDBİRLERE UYUM”

Başkan Bahçavan konuyu değerlendirerek acilen Balıkesir’in düşük riskli illeri temsil eden mavi kategoride içinde yerini alması gerektiğini ifade etti. Balıkesirli esnafların ve  öğrencilerin eski günlerine kavuşabilmeleri adına bir an önce harekete geçilmesini tavsiye eden Bahçavan yapılacak tek şeyin tedbirlere uyulması olduğunu. Vatandaşları maske ,mesafe ve hijyen tedbileri kapsamında hassas davranmaya davet eden Ramazan Bahçavan  “Kapalı esnaflarımızın kepenklerini yeniden açması, ayrıca Pazar günü sokağa çıkma kısıtlamasının kaldırılması, öğrencilerimizin eğitimlerine güvenle yeniden başlaması, özlediğimiz günlerimize kavuşmamız bizim elimizde. İlimizi mavi kategoriye döndürmek için tedbirlere uyalım ve ayrıca uymayanları lütfen uyaralım.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu