GündemDünyadan Haberlerİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

‘Beni Oku Balıkesir’ kazandırıyor

‘Beni Oku Balıkesir’ kazandırıyor

 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin “Beni Oku Balıkesir” uygulaması kazandırıyor. Karekod okutularak açılan uygulamada her ay sorulara en çok doğru cevap verenler, sürpriz hediye alıyor.

 

Qr

Verimli ve Eğlenceli Zaman Geçirme Fırsatı

Kasım ayında en çok doğru cevap veren 5 kişi, 250 TL değerinde BALKART binişi kazandı.  Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, aynı zamanda hayata geçirdiği projelerle; durakta beklenen ve yolculuk esnasında geçirilen zamanı verimli ve eğlenceli hale getiriyor.

 

Kayıt Olma Sistemi Nasıl İşliyor?

Cep telefonu kamerasından karekod okutularak açılan “Beni Oku Balıkesir” uygulamasından https://benioku.balikesir.bel.tr/ linkinden programa giriş yapılıp, açılan ekran panelinden sisteme Kayıt Ol-Üye Girişi-Kayıt Olmadan Devam Et) giriş sağlanıyor ve kategori listeleri açılıyor.

 

B 6

Her Ay Özel Sürprizler Var

Üye girişiyle sisteme giriş yapan vatandaşlar, metinleri okuduktan sonra soruları cevaplıyor, soruları doğru cevaplayan vatandaşlara ise; Büyükşehir Belediyesi çeşitli sürpriz hediyeler veriyor. Projeyle her ay soruları en çok doğru cevaplayan kişilere sürpriz ödüller verilecek.

 

Haber; Muhammed Can Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu