GündemDünyadan HaberlerEğitimİlçe Haberleri

‘‘BENİM ŞAKACI BABAM’’ GÜLDÜRDÜ

İvrindi Eğitimci Tiyatrocular Grubu (İVETİG)tarafından hazırlanan “Benim Şakacı Babam” isimli tiyatro oyunu Yarış Ortaokulunda sahnelendi.

İvrindi Eğitimci Tiyatrocular Grubu (İVETİG)tarafından hazırlanan “Benim Şakacı Babam” isimli tiyatro oyununun ilki İvrindi Vilayetler Hizmet Birliği Şehit Gediz Çivi Anaokulu’nun çok amaçlı salonunda miniklere sahne aldı. Ardından oyun, Yarış Ortaokulu’nda sahnelendi. Tiyatro öncesi 7. sınıf öğrencisi Kayrahan Kabadayı´nın flüt resitali miniklerin olduğu kadar büyüklerin de beğenisini ve alkışlarını kazandı. Oyunda çocuk rolünü oynayan Okul Müdürü V. Fatma Çetin Kabadayı “Balıkesir’deki etkinliğimizde sadece miniklerimizi değil kendini çocuk hisseden, çocukluğuna dönmek isteyenleri de ve sadece Balıkesir´de ikamet edenleri değil, bizleri yalnız bırakmamak adına çevre ilçelerden de imkânı olan herkes de geldi. Hepsine çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

EĞİTİMCİ TİYATROCULAR

Tiyatro oyunundan önce Kayrahan Kabadayı ve Mehmet Emin Keklik tarafından flüt ve gitar dinletisi sunulacak. Daha sonra eğitimci tiyatrocular, Yazar-Eğitimci Fatma Çetin Kabadayı tarafından yazılan ve İVETİG tarafından yönetilen tiyatroyu sahneleyecekler. Tiyatro oyununda Eğitimci Nazlı Aydınlık, Mehmet Emin Keklik, Seda Kuzu, Fatma Çetin Kabadayı, Serhat Doğan, ve Fatma Karaçal´ın yanı sıra Gülsüm Turan, Sema Yiğit ve oyunda bütün şekerliği ile Vilayetler Hizmet Birliği anaokulu öğrencilerinden Büşra Su Karakavuk da yer alıyor. Oyunda müzik sorumlusu Ebru Kılıç, Dekor kostüm sorumlusu Elif Karakavuk olurken, ‘ Benim Şakacı Babam’ isimli oyunda yaşlılara değer verme, çocuk sevgisi, şakanın yeri ve derecesinin önemi, arkadaşlığın kıymeti gibi konulara değiniliyor. Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu