Dünyadan Haberler

Biden İle Görüşmek 500 Bin Dolar!

New York'ta ABD Başkanı Joe Biden'ın eski Demokrat başkanlar Barack Obama ve Bill Clinton'la birlikte katılacağı seçim kampanyası için ender görülen güvenlik tedbirlerine başvuruldu.

Biden İle Görüşmek 500 Bin Dolar!

New York’ta ABD Başkanı Joe Biden’ın eski Demokrat başkanlar Barack Obama ve Bill Clinton’la birlikte katılacağı seçim kampanyası için ender görülen güvenlik tedbirlerine başvuruldu.

Güvenlik İçin 20 Kum Dolu Kamyon 

Etkinliğin yapılacağı binanın çevresine 20 kum dolu kamyon konuşlandırıldı. New York Polis Teşkilatı (NYPD) tarafından yapılan bu önlem, etkinliğin güvenliğini sağlamak amacıyla alındı.

Zengin Bağışçılar İçin Özel Katılım Seçenekleri

En ucuz biletin 250 dolara satıldığı kampanya gecesine katılmak isteyen zengin bağışçılar için özel katılım seçenekleri sunuldu. Bu seçenekler arasında Biden ile görüşme hakkı için 500 bin dolar ödeme bulunuyor.

Biden İle Görüşmek 500 Bin Dolar!

Ünlü İsimler Yer Alacak

Ayrıca, etkinlikte Biden’ın yanı sıra First Lady Jill Biden, Queen Latifah, Aktör Mindy Kaling, Ben Platt, Lea Michele ve Cynthia Erivo gibi birçok ünlü ismin de yer alacağı belirtiliyor.

Hedeflenen Bağış Miktarı ve Seçim Öncesi Durum

Yaklaşık 5 bin kişinin katılacağı kampanya etkinliğinde, Biden için 25 milyon dolar bağış toplanması hedefleniyor. Bu bağışlar, 2024 başkanlık seçimlerine Demokrat Parti’den ikinci defa aday olan Biden’ın kampanyası için önemli bir kaynak oluşturacak.

Başkanlık Seçimi İçin Toplanan Nakit Yardımlar

Kasım ayında yapılacak başkanlık seçimi için, şubat ayı itibarıyla Biden 155 milyon dolar nakit yardım toplarken, rakibi Cumhuriyetçi Parti adayı Donald Trump henüz 37 milyon dolara ulaşmış durumda.

Biden İle Görüşmek 500 Bin Dolar!

Obama ve Clinton’un Destekleri

Öte yandan, eski Demokrat Başkanlar Barack Obama ve Bill Clinton da Biden’a destek vermek amacıyla etkinliğe katılacaklarını belirttiler. Obama’nın New York ziyaretinde Biden’la birlikte olduğu görüldü, Clinton ise etkinliğe saatler sonra katılacak.

 

AA

The Simpsons”ın Kehanetleri Mi Gerçekleşiyor?

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu