İlçe HaberleriSpor

BİR SEZONDA İKİNCİ ŞAMPİYONLUK

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde alt yapıdan A takımına kadar başarılı bir sezona imza atan Sındırgı Belediyespor 2017-2018 sezonunda ikinci şampiyonluğunu ilan etti.

A takım ile bir ilke imza atan Sındırgı Belediyespor, namağlup ligi tamamlayarak bir üst lige yükselmişti. U19 takımı ile aynı başarıyı sürdüren Sındırgı Belediyespor 10 maç 10 galibiyet ile namağlup şampiyonluğunu ilan etti.

Abilerini örnek alan U 19 takımı oyuncuları aynı başarıyı sürdürerek 2017-2018 sezonunda ikinci şampiyonluğu Sındırgı ilçesine armağan ederek taraftarı sevindirdi. Alt yapıdan A takıma üstün bir başarı sergileyen ve Dünya’da Türkiye’yi başarı ile temsil eden Cengiz Ünder’ in ilk takımı Sındırgı Belediyespor başarılarını arttırarak devam ettiriyor.

Şampiyonluk Yemeğinde Buluştular

U19 takımı oyuncuları ve aileleri Eman Termal Otelde düzenlenen şampiyonluk yemeğinde buluştular. Sındırgı Belediye başkanı Ekrem yavaş, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Atla, Sındırgı Belediyespor kulübü başkanı Sebahattin Altıntaş ve kulüp yönetimi de şampiyonu yalnız bırakmadı. Yemek ve protokol konuşmalarının ardından başkan Yavaş futbolculara teşekkür plaketi takdim etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu