Gündem

Burhaniye Belediyesi Tablet Dağıtımına Devam Ediyor

Burhaniye Belediyesi Tablet Dağıtımına Devam Ediyor

Burhaniye Belediyesi Tablet Dağıtımına Devam Ediyor. Burhaniye Belediyesi tarafından Eğitime destek için başlatılan tablet kampanyanın ikinci etabı da öğrencilerle buluştu.

Tablet Dağıtımına devam ediliyor

Pandemi dolayısıyla uzaktan eğitime başlayan öğrenciler için kampanya başlatan Başkan Deveciler öncülüğündeki Burhaniye Belediyesi, kurduğu dernekle imkanları olmayan öğrencilere tablet dağıtmaya devam ediyor. Geçen hafta ilk etabı dağıtılan tabletlerin ikinci etabı da bugün dağıtıldı. Pandemiden dolayı her hafta 50’şer adet olarak dağıtılan, toplamda 200 tabletin öğrencilerle buluştuğu kampanya, hayırseverlerin destekleriyle devam ediyor.

Eğitimde fırsat eşitliği için kampanya

Burhaniye Belediyesi, eğitim alanında desteklerini hız kesmeden sürdürürken, Başkan Deveciler, Belediye meclis üyeleriyle kurduğu dernekle “Burhaniyeli çocukları sevindirmeye de devam ediyor. Eğitimde fırsat eşitliği sunmak hedefiyle başlatılan kampanya kapsamında toplanan tabletlerin ikinci dağıtım etabı da tamamlanarak öğrencilerle buluşturuldu.

Öğrenciler çalışacaklarına söz verdi

Burhaniye Reha Yurdakul Kültür Merkezinde düzenlenen ikinci dağıtım etkinliğine Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Balıkesir Belediye Meclisine iştirak ettiğinden dolayı programa katılamazken, yerine Belediye Başkan Vekili Çiğdem Karasakal Avcu katıldı. Başkanvekili Avcu ile birlikte Belediye Meclis üyeleri Serap Uysal, Songül Erkeskin, Murat Turhan ve Mehmet Çakır’ın tabletleri öğrencilere dağıttığı etkinliğe İYİ Parti ilçe Başkanı Erdoğan Kahya’da katıldı. Tabletlerini alan öğrenciler Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler’e teşekkür ederek “Söz veriyoruz. Derslerimize çok çalışacağız” dediler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu