Gündem

Burhaniye Belediyesi’nden Yardım Eli

Burhaniye Belediyesi, Sosyal ve Kültürel İşler Müdürlüğü tarafından yürütülen sosyal belediyecilik projeleri ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara umut olmaya devam ediyor.

Burhaniye Belediyesi’nden Yardım Eli

Burhaniye Belediyesinden Yardim Eli

Edilen Yardımlar

Belediye tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında, 210 kişiye sıcak yemek yardımı, 1347 haneye gıda yardımı, 230 kişiye eşya yardımı, 136 kişiye her ay düzenli aceze yardımı, 660 haneye yakacak yardımı, 3 kişiye asker yardımı, 765 yeni doğan bebeğe bebek bezi desteği ve 453 öğrenciye eğitim yardımı sağlandı.

Burhaniye Belediyesinden Yardim Eli 1

İhtiyaç Sahiplerine Destek

Ayrıca, “Kadın Danışma Merkezi” ve “Sosyal Market” aracılığıyla onlarca kadına ücretsiz psikolojik destek ve 5.000’e yakın vatandaşa kıyafet yardımı sunuldu. Bu hizmetler, ihtiyaç sahibi bireylerin yaşamlarına olumlu katkılar sağlayarak sosyal belediyecilik anlayışını vurguladı.

Burhaniye Belediyesinden Yardim Eli 2

Destekler Devam Edecek

Başkan Ali Kemal Deveciler, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “İlçemizdeki vatandaşlarımızın her derdi benim ve bizlerin de derdidir. Bu yönetim anlayışı ile sürekli iyi bir şeyler yapma ve daha çok çalışma gayreti ile hizmete devam ediyoruz” dedi. Belediye, sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarının yaşam kalitesini artırmaya ve toplumsal dayanışmayı güçlendirmeye devam edeceğini belirtti.

Burhaniye Belediyesinden Yardim Eli 3

Haber Merkezi

Burhaniye Belediyesi’nden Yakacak Yardımı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu