Gündemİlçe Haberleri

Burhaniye’de ‘Hercai’li Akşam

Burhaniye’de ‘Hercai’li Akşam

 

Burhaniye kurtuluş günleri kapsamında sanatçı Çelik halkla buluşturuldu. Balıkesir’in Burhaniye ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıldönümü sanatçı Çelik’in katıldığı ve ilçe halkının ilgi gösterdiği konserle kutlandı.

 

ŞARKILARI BİRLİKTE SÖYLEDİLER

Burhaniye, kurtuluş zaferinin 100. yılında Burhaniye Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen konserle sanatçı Çelik’i ağırladı. Cumhuriyet Meydanında düzenlediği konserle ilçenin kurtuluş coşkusunu körfez halkına yaşatan Çelik’i binlerce kişi izledi. Sanatçı Çelik, meydanı dolduran müzikseverlere unutulmaz bir gece sundu. Çelik konserini dinlemeye gelenler şarkılara Çelikle birlikte eşlik ettiler.

Çelik yaklaşık 2 saat sahne de kaldı. Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler konser sonrası sanatçıya teşekkür plaketi verdi Başkan Deveciler “Bizler Kuva-yı Milliye’nin torunlarıyız. Bizler Ali Çetinkaya, Borazan Çavuş ve Mehmet Cavit Beyin torunlarıyız. Nice yüzyıllar bu gururu yaşayacağız. Başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına şehit ve gazilerimizi bu vesile ile tekrar minnet ve şükranla anıyor. Burhaniyemizin kurtuluşunu kutluyorum” dedi.Haber: Nursima Akyürek

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu