Görüntülü HaberlerGündemİlçe HaberleriSiyaset

Cankul; “İlçemiz Her Geçen Gün Daha Modern Ve Huzurlu Bir Ortama Geçiş Yapıyor”

Vatandaşlarımız Daha Kaliteli Bir Yaşam Sürecek

Cankul; “İlçemiz Her Geçen Gün Daha Modern Ve Huzurlu Bir Ortama Geçiş Yapıyor”

Vatandaşlarımız Daha Kaliteli Bir Yaşam Sürecek

Kepsut Belediye Başkanı İsmail CanKul, ilçenin sosyal ve kültürel yaşamına değer katan projeler hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Özellikle son dönemde hayata geçirilen millet bahçesi projelerinin ilçeye yeni bir soluk getirdiğini ve vatandaşların huzur içinde vakit geçirebilecekleri, çocukların oynayabileceği, gençlerin spor yapabileceği modern alanlar sunduğunu belirtti.

Cankul Ilcemiz Her Gecen Gun Daha Modern Ve Huzurlu Bir Ortama Gecis Yapiyor 3

Başkan CanKul, millet bahçelerinin ikinci etap çalışmalarının sona yaklaştığını ve bu kapsamda altyapı ve peyzaj düzenlemelerinin tamamlandığını dile getirdi. Piknik alanlarının yanı sıra doğalgazlı mangal alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkurları ve spor sahaları gibi çeşitli aktivite alanlarının oluşturulduğunu söyledi. Ayrıca gençler için özel olarak tasarlanmış bir Street bar projesinin de hayata geçirilmesinin planlandığını aktardı.

Cankul Ilcemiz Her Gecen Gun Daha Modern Ve Huzurlu Bir Ortama Gecis Yapiyor 1

CanKul, ilçenin bu tür modern ve yaşanabilir alanlarla daha da renkleneceğini ve ziyaretçilerin ilgisini çekeceğini ifade etti. Bu projelerin ilçenin ekonomik ve turistik potansiyeline olumlu katkılar sağlayacağını vurguladı. Ayrıca, ilçenin simgesi olacak bir dönme dolap projesinin de ilçenin tanıtımına büyük katkı sağlayacağını belirtti.

Cankul Ilcemiz Her Gecen Gun Daha Modern Ve Huzurlu Bir Ortama Gecis Yapiyor 2

Kepsut’un sosyal ve kültürel yaşamını zenginleştiren bu projelerin, vatandaşların kaliteli bir yaşam sürmelerine olanak tanıyacağını ve ilçenin gelecek nesillere daha yaşanabilir bir yer olarak aktarılmasına yardımcı olacağını sözlerine ekledi. CanKul, ilçenin gelişimine yönelik projelerin devam edeceğini ve halkın desteğiyle daha büyük başarıların elde edileceğine olan inancını dile getirdi.

Kocaavşar’da Dinçer Orkan Rüzgarı; “6 Ok’u Bilmeyenler CHP’li Oldu”

Haber Merkezi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu