GündemSiyaset

Çelik’ten Sağlık Çalışanlarına Yeni Yıl Ziyareti

Çelik’ten Sağlık Çalışanlarına Yeni Yıl Ziyareti

AK Parti Balıkesir Milletvekili Adil Çelik Balıkesir Devlet Hastanesi ve Balıkesir Şehir  Hastanesi’nde görevli sağlık çalışanları ile bir araya geldi.

HASTANELERİ ZİYARET ETTİ

2020 yılının son gününde ani bir ziyaret kararı ile Balıkesir Devlet Hastanesi ve Balıkesir Şehir  Hastanesi’nde görevli sağlık çalışanları ile bir araya gelen AK Parti Balıkesir Milletvekili Adil Çelik, tüm sağlık çalışanlarının yeni yıllarını kutlayarak, başarı dileklerini iletti.

 “GERÇEK KAHRAMANLAR SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZDIR”

Yapılan ziyaretler sonrası açıklamada bulunan Milletvekili Adi Çelik: “2020 yılının gerçek kahramanları, hiç şüphesiz ki cansiperane görev yapan sağlık çalışanlarımızdır. Vatandaşlarımızın sağlığı için, kendi canlarından vazgeçen sağlık çalışanlarımızın haklarını ne yapsak ödeyemeyiz” dedi.

RAHMETLE ANIYORUZ

Adil Çelik: “2020 yılını koronavirüs salgınıyla geçirdik ve birçok yakınımızı Hakk’a uğurladık, koronavirüs sebebiyle hayatlarını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah(c.c.)’tan rahmet diliyorum” diye konuştu.

TUĞBA HEMŞİRE VE SERKAN MUNİS UNUTULMADI

Çelik: “Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi’nde görev yaparken, 28 Nisan’da kaybettiğimiz Tuğba KUŞDEMİR hemşiremizi ve 20 Aralık tarihinde koronavirüs sebebiyle hayatını kaybeden Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi eski Başhekimimiz Serkan MUNİS kardeşimizi bir kez daha rahmetle anıyorum, mekanları cennet olsun İnşallah” dedi.

2021 YILININ BÜTÜN İNSANLIĞA HAYIRLAR GETİRMESİNİ DİLİYORUM

Çelik: 2021 yılının; 2020’de yaşanılan  tüm sıkıntıları unutulacağı bir yıl olmasını dilediğini ifade ederek,  “Yeni yılın, aziz milletimiz başta olmak üzere bütün insanlığa hayırlar getirmesini Rabbim’den niyaz ediyorum” dedi.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu