Balıkesir Son Dakika HaberleriGündemİlçe Haberleri

Cesedin Bulunduğu Yerde Berzeg’e Ait Malzemeler Ortaya Çıktı

Balıkesir’in Gönen ilçesinde, Armutlu Kırsal Mahallesi’nde yaşayan Ekonomist Korhan Berzeg’in 313 gün önce kaybolmasıyla ilgili yeni gelişmeler yaşandı.

Cesedin Bulunduğu Yerde Berzeg’e Ait Malzemeler Ortaya Çıktı

Balıkesir’in Gönen ilçesinde, Armutlu Kırsal Mahallesi’nde yaşayan Ekonomist Korhan Berzeg’in 313 gün önce kaybolmasıyla ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Berzeg’e ait cesedin bulunduğu dere yatağında yapılan arama ve inceleme çalışmalarında çok sayıda malzeme bulunduğu belirlendi.

Gelgeç Mahallesi’nde bulunan dere yatağında yapılan arama çalışmalarında, Korhan Berzeg’e ait olduğu değerlendirilen birçok eşya ele geçirildi. Bu eşyalar arasında Berzeg’e ait kimlik kartı, sürücü belgesi, banka kartları, kredi kartı, parçalanmış İstanbul ücretsiz taşıma kartı, sağlam durumda İstanbul mavi kart, araç anahtarı, muhtelif anahtarlar, parçalanmış bir kahverengi cüzdan ve bir miktar para bulunuyordu.

Ayrıca, cüzdanda ve banka kartlarının üzerinde vahşi hayvanlara ait olduğu düşünülen diş izlerine rastlandı. Pantolonun paça kısımlarından parçalanmış olduğu ve bu durumun hayvan saldırısı ihtimalini güçlendirdiği belirlendi. Yetkililer, cesedin hayvanlar tarafından dere kenarına getirilmiş olabileceğini değerlendiriyorlar.

Korhan Berzeg’in Alzheimer hastası başlangıcı olması da göz önünde bulundurularak, Berzeg’in yolunu kaybetmiş olma ihtimali üzerinde duruluyor. Ancak, kemik ve kıyafetlerin bulunduğu patika yola Berzeg’in inmesinin mümkün olmadığı belirtiliyor.

Gelgeç Mahallesi’nde içme suyu ile ilgili dere yatağında gözlem yaptığı sırada Korhan Berzeg’e ait olduğu düşünülen kimlik, kredi kartı, kıyafet parçaları ve kemik parçalarını bulan Mahalle Muhtarı Ahmet Gülay, yaşananları şöyle anlattı: “Dere yatağında bir su borusu patlamıştı. Hakkı abi ile beraber dere yatağındaki bu su borusunu takip ederek giderken su yatağının 1 metre ilerisinde pantolon gördüm. 1 metre yukarısında da gömlek vardı. Pantolonun yanında da kimlik vardı. Kredi kartı, otobüs kartı vardı. Sonra üzerinde fotoğrafını da gördüm. Daha sonra jandarmaya haber verdim. Jandarma yarım saat içinde olay yerine geldi. Olay yeri inceleme geldi. Etrafta 4 tane falan kemik parçası vardı. Adli tıp kemikleri incelemeye alıp götürdü.

 

 

 

İHA

Korhan Berzeg İçin Yeni İzler Aranıyor

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu