GündemSiyaset

CHP Karesi İlçe Başkanı Yalçın: “Danışma Toplantıları Yönetimlerin Aynasıdır”

CHP Karesi İlçe Başkanı Yalçın: “Danışma Toplantıları Yönetimlerin Aynasıdır”

 

Cumhuriyet Halk Partisi Çok Amaçlı Toplantı salonunda geçtiğimiz hafta biraraya geldi. CHP Karesi İlçe Başkanı Dilek Yalçın “Ülkemizi çok yakın bir gelecekte karanlık günlerden aydınlığa çıkaracağız. Sosyal adaleti sağlayacak, hukuku, eşitliği tekrar tesis edeceğiz” dedi.

 

Başkan Yalçın “Öneriler Ufkumuzu Açacak”

Karesi CHP İlçe Başkanı Dilek Yalçın, İl Başkanı Serkan Sarı, Milletvekilleri Ensar Aytekin, Fikret Şahin, Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga’ya, il ve İlçe Yöneticilerine, partililere açılışa katılımları nedeniyle teşekkür etti. Karesi CHP İlçe Başkanı Dilek Yalçın, “ Önerileri ile ufkumuzu açan, yönetimlerin aynası olarak gördüğümüz danışma toplantımıza katılıp, değerli fikirlerini bizlere aktaran tüm üyelerimize ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Çok Amaçlı Toplantı Salonunda Danışma Gerçekleşti

Çok amaçlı toplantı salonunda yapılan danışma toplantısının hayır getirmesini dileyen Başkan Yalçın Karesi Belediye Meclis üyeleri Cengiz Dikici, Yüksel İpek, Sevinç Özden , Savaş Yılmaz’a, Karesi Kadın Kolları Başkanı Nihal Hançer ile yönetim kurulu üyelerine, İl Kadın Kolu Başkanı Ayşe Pınar Yahşi, Kadın Kolları Genel Merkez yönetim Kurulu üyesi Hürmüz Avcı’ya, mahalle sorumlularımıza, Bandırma İlçe Başkanımız Selim Panç’a, önceki dönem il Başkanımız İrfan  Barış’a, yerel seçimlerde belediye başkan adaylarımız Levent Tellioğlu ile Esin Balıbek’e, Altıeylül Meclis üyemiz Av. Burcu Özer’e, Edremit üyemiz araştırmacı yazar Cemil Yavuz’a da ayrıca teşekkür ederiz ”dedi.

“Partimiz Kimsesizlerin Kimsesi Olmuştur”

Ülkemizi çok yakın bir gelecekte karanlık günlerden aydınlığa çıkaracağız. Sosyal adaleti sağlayacak, hukuku, eşitliği tekrar tesis edeceğiz diyen Başkan Yalçın, “Cumhuriyeti kuran, kimsesizlerin kimsesi olmuş partimizin, yeni nesil kadroları olarak, ülkemize bir borcumuz olduğunun bilincindeyiz. Hiçbir çocuğun yatağa aç girmeyeceği, işçinin, memurun, çiftçinin, öğrencinin, emeklinin, kadınlarımızın eşit ,adil bir ülkede yaşamalarını sağlamak için verdiğimiz mücadelemizi, ülkemize duyduğumuz sevgi ile  büyütecek ve bu mücadelemizi hep birlikte kazanacağız ”şeklinde konuştu. HABER: SERAP ACAR

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu