GündemSiyasetTürkiye Gündemi

CHP Seçim Bürosuna Ateş Edildi

CHP seçim bürosuna ateş edildi.  İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu , Ataşehir Örnek mahallesinde ki büroya ateş edildiğini açıkladı.

CHP seçim bürosuna ateş edildi. Canan Kaftancıoğlu büronun fotoğraflarını paylaştı. Paylaşımında  Kaftancıoğlu, “Temsilciliğimize saldıran tahrip eden ve 3 el ateş açanlara (kuru sıkı olduğu tahmin ediliyor) bu cesareti veren ve bu koşulları oluşturan iktidardakilerin siyaset anlayışı ve korkularıdır.” ifadelerini kullandı.

 

CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabından yapılan saldırıyı aktardı.  Ataşehir Örnek Mahallesindeki temsilciliklerine kuru sıkı silah ile 3 el ateş edildiğini öne sürdü. Kaftancıoğlu paylaşımında “Ataşehir Örnek Mah. temsilciliğimize saldıran tahrip eden ve 3 el ateş açanlara (kuru sıkı olduğu tahmin ediliyor) bu cesareti veren ve bu koşulları oluşturan iktidardakilerin siyaset anlayışı ve korkularıdır. Biz korkmayız ama bence de sizler korkun. Korkacak çok şeyiniz var!” ifadelerini kullandı.

Arkasından paylaşımlarına devam etti. Kaftancıoğlu ” Vatandaş Kılıçdaroğlu’nu yüreğine yazmış zaten. Camlara RTE yazsanız kaç yazar! Saldıran, azmettiren ve bu iklimi oluşturanlar sorumludur ve görevlileri biran önce sorumluları bulmaya davet ediyorum. 14 Mayıstan sonra AKP dahil hiçbir siyasi parti böylesi bir durumu yaşamayacak.” dedi.

 

Ayrıca  daha fazla haber için tıklayın…

 

İstanbul Hakkında

İstanbul  Türkiye’de Marmara Bölgesi’nin Çatalca-Kocaeli Bölümü’nde yer alan şehir ve Türkiye’nin 81 ilinden biridir. Ülkenin nüfus bakımından en çok göç alan ve en kalabalık ilidir. Ekonomik, tarihî ve sosyo-kültürel açıdan önde gelen şehirlerden biridir. Bununla birlikte Şehir, iktisadi büyüklük açısından dünyada 34. sırada yer alır. Nüfuslarına göre şehirler listesinde belediye sınırları göz önüne alınarak yapılan sıralamaya göre Avrupa’da birinci, dünyada ise altıncı sırada yer almaktadır

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu