GündemSiyaset

CHP’de Balıkesir-Çanakkale Bütünleşik Kıyı Planları Değerlendirmesi Yapıldı

CHP’de Balıkesir-Çanakkale Bütünleşik Kıyı Planları Değerlendirmesi Yapıldı

 

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı CHP Çanakkale İl Başkanı Metin Ümit Ural’ın moderatörlüğünde video konferans yöntemi ile düzenlenen toplantıya katıldı.

“Verimli bir toplantı gerçekleştirdik”

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı ve CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın partisinin Çanakkale İl Başkanı Metin Ümit Ural’ın moderatörlüğünde video konferans yöntemi ile düzenlenen toplantıya katıldı. Yapılan toplantıya CHP’li İlçe Belediye Başkanları ve milletvekilleri de katıldı. Yapılan toplantıda ana gündem maddesi ile Balıkesir-Çanakkale bütünleşik kıyı planları değerlendirmeleri oldu. Balıkesir-Çanakkale bütünleşik kıyı planlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunulan ve yapılan itirazların görüşüldüğü toplantı ile ilgili olarak CHP Balıkesir İl Başkanı Sarı “Balıkesir-Çanakkale bütünleşik kıyı planları ile ilgili olarak bölgemizde kamuoyundan gizlenerek, oldu bittiye getirilmeye çalışılan planlara karşı yapılan itirazlar ve bundan sonra işletecek olduğumuz süreç ile ilgili çok verimli bir toplantı gerçekleştirdik.” Dedi.

 

“Doğamızı ve çevremizi hep birlikte koruyacağız. ”

 

Serkan Sarı Balıkesir-Çanakkale kıyı planlarına ilişkin konunun takipçisi olacağız diye vurgulayarak, “Bu kent bizim, kentimizi, doğanızı ve çevremizi hep birlikte koruyacağız. Ranta ve talana asla teslim etmeyeceğiz. Balıkesir ve Çanakkale omuz omuza topraklarını korumaya kararlı, bu mücadelede Sivil toplum örgütlerimiz, meslek odalarımız, konunun uzmanı akademisyenlerimiz ile birlikte takipçisi olacağız” dedi. CHP Çanakkale İl Başkanlığı ev sahipliğinde yapılan toplantıya CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, parti ilçe başkanları, CHP’li Belediye Başkanları, Belediye Meclis üyeleri ve il yöneticileri katılım sağladı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu