Gündemİlçe HaberleriSiyaset

CHP’de Birlik Ve Beraberlik Yemeği

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) kuruluşunun 96.yıldönümü CHP teşkilatlarında çeşitli etkinliklerle kutlandı. İl Başkanı Serkan Sarı CHP teşkilatlarının birlik ve beraberlik adına düzenlenen etkinliklerine katılım sağladıklarını söyledi.

Ayvalık ilçe başkanlığı kuruluşunun 96. Yıl dönümü sebebi ile birliktelik yemeği düzenledi. Yemeğe katılım sağlayan CHP İl Başkanı Serkan Sarı ,”Ayvalık ilçe başkanlığımızın kuruluşumuzun yemeğinde kuruluştan bugüne partimizi ve çalışmalarımızı değerlendirdik, sohbet ettik. Ayvalık teşkilatımıza, birlik ve beraberlik yemeği düzenledikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

“Doğum Günümüzü Kutladık”

Partide emeği olan herkese teşekkür eden Sarı, Bugün ulusumuzun devletimizin milletimizin her bir ferdini kucaklayan ve tek bir çatı altında toplayan Cumhuriyet Halk Partisi’nin çok büyük bir sorumluluğu vardır. Cumhuriyet Halk Partisi, cumhuriyetin öncesinde ilan edilen ve cumhuriyeti demokrasiyle taçlandıran bir siyasetin, bir emeğin, bir mücadelenin önderi partisidir ”dedi. Geçtiğimiz hafta Balıkesir’de il başkanlığının organize ettiği kutlama etkinliği Atatürk Anıtında oldu. CHP İl Başkanı Serkan Sarı yaptığı konuşmada” Cumhuriyet Halk Partisi’nin çok büyük bir sorumluluğunun bulunduğunu dile getiren İl Başkanı Serkan Sarı, “ Cumhuriyet Halk Partisi’nin kuruluşunun 96.yılını, doğum günümüzü hep birlikte kutluyoruz. Bundan 96 yıl önce kurulan partimiz aslında Kurtuluş Savaşında, Sivas Kongresi’nde, Anadolu ve Rumeli Müdafaa-i Cemiyeti’nin temellerinden çıkmıştır. Bugün ulusumuzun devletimizin milletimizin her bir ferdini kucaklayan ve tek bir çatı altında toplayan Cumhuriyet Halk Partisi’nin çok büyük bir sorumluluğu vardır. Cumhuriyet Halk Partisi, cumhuriyetin öncesinde ilan edilen ve cumhuriyeti demokrasiyle taçlandıran bir siyasetin, bir emeğin, bir mücadelenin önderi partisidir. Cumhuriyet Halk Partisi’nde siyaset yapmak ve mücadele etmek çok onurludur. Bugün 100 yıla yakındır inmeyen bu bayrağı dalgalandıran üyelerimizle gurur duyuyoruz. İyi ki varsınız.” dedi.

Sarı “CHP Siyaseti ve Gücü Halktan Alır”

Bugün Cumhuriyet Halk Partisi’yle bağlantısı olmayan hiçbir parti yoktur diyen Sarı “ Cumhuriyet Halk Partisi dev bir çınar dır. Çünkü tüm siyasi partilerin güvencesi ve çatısı Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Bugün demokrasinin, hakkın, hukukun savunucusu CHP’dir. Cumhuriyet Halk Partisi’nin görevi sadece siyaset yapmak değildir, toplumu ulus devlet bilincimizi, bu mozaiği ayakta tutabilmektir. Sosyal demokrasiyi yaşatacak ve halkça bir düzen kuracak olan CHP’dir. CHP siyaseti ve gücü halkından gelir. Halkı için mücadele eden, halkı için kaygı duyan, emek ve emekçiden yana olan CHP her zaman bu mücadeleyi vermeye hazırdır. Biz sadece seçimlerde değil her zaman siyaset yapan bir partiyiz. Biz sadece siyasi bir parti değil bu toplumun çimentosuyuz.” dedi. Serap Tetik Acar

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu