Gündemİlçe HaberleriSiyaset

CHP’li Başkan Sarı’dan Edremit’teki Çevre Örgütlerine Destek

CHP’li Başkan Sarı’dan Edremit’teki Çevre Örgütlerine Destek

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı Edremit Dalyan bölgesinde bulunan arazi satışı iddiaları sonrası konuyu değerlendiren çevre örgütlerine destek vermek için Edremit’i ziyaret etti.

VEKİL AYTEKİN EŞLİK ETTİ

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı Edremit’te Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından satışa çıkarılacağı iddia edilen Dalyan bölgesindeki arazi için bir araya gelen çevri sivil toplum kuruluşları ve örgütlenmelerinin basın açıklamasına gitti. Başkan Sarı’ya CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin ve ayrıca Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Tümdeniz Çelebi eşlik etti.

 “ÇEVRE ÖRGÜTLERİMİZE DESTEK İÇİN GELDİK ”

Çevreci sivil toplum kuruluşları tarafından arazinin satışı iddialarına yönelik yapılan ve satışa karşı olunduğu belirtilen açıklamaya katılan Sarı konu ile ilgili olarak, “Edremit Dalyan’da Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin satış kararı almak istediği alanı betona teslim etmeyelim, doğal yaşam parkı yapalım diyen çevre örgütlerimize destek olmak üzere açıklamaya katılım sağladık.” dedi. Sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin açıklamalarına destek verdiklerini söyleyen CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı arazinin satışının ve ayrıca  imara açılmasının karşısında olduklarını dile getirdi. Yapılan açıklamaya CHP Kadın Kolları Başkanı Ayşe Pınar Yahşi, Edremit CHP İlçe Başkanı Deniz Özcan Onur ile partinin ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ve ayrıca mahalle temsilcileri.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu