Eğitimİlçe Haberleri

Çocuklar İçin Annelere Eğitim

Bandırma Sosyal Hizmet Müdürlüğü (SHM), Bandırma Kur’an kursu kursiyerlerinin velilerine yönelik önemli bir eğitim programı düzenledi.

Çocuklar İçin Annelere Eğitim

Cocuklar Icin Annelere Egitim 1

Anneler Farkındalık İçin Bir Arada

4-6 yaş grubu çocukların velilerine yönelik gerçekleştirilen etkinlik, “Çocuklarda Mahremiyet Bilinci” ve “Teknoloji Bağımlılığı” konularında bilinçlendirme yapıldı. Eğitim programı çerçevesinde, çocukların teknolojik cihazlarla geçirmesi gereken süre ve mahremiyet alanında dikkat edilmesi gereken hususlar gibi konularda velilere detaylı bilgi verildi. Velilere, çocukların internet ve dijital ortamlarda karşılaşabilecekleri riskler hakkında farkındalık kazandırıldı.

Etkinliğe Yoğun İlgi

Sunum eşliğinde gerçekleşen eğitimde, SHM’nin alanında uzman kişileri velilerin sorularını yanıtladı. Velilerin katılımıyla interaktif bir ortamda geçen program, büyük ilgi gördü. Bu önemli eğitim programı sayesinde, Bandırma’daki aileler çocuklarının mahremiyet bilinciyle donanmasına ve teknolojiye sağlıklı bir şekilde yaklaşmasına katkı sağladı. SHM, benzeri etkinliklerle toplumda bilinçli ve sağlıklı bir neslin yetişmesine katkı sunmaya devam edeceğini belirtti.

Haber: Bülten

Sındırgı’da Dilekler Gerçek Oldu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu