GündemEkonomiTürkiye Gündemi

Egeli Genç İş İnsanlarının Gelecek Vizyonu

Egeli Genç İş İnsanlarının Gelecek Vizyonu

Balıkesir Genç İş İnsanları Derneği’nin de katılım sağladığı Ege Genç İşadamları Dernekleri Federasyonu’nun (EGİFED) genel kurul programı gerçekleşti.

Ege Bölgesinde faaliyet gösteren 7 derneğin üyesi olduğu Ege Genç İşadamları Dernekleri Federasyonu (EGİFED), Olağan Genel Kurulunda 2018’den beri başkanlığı yürüten Aydın Buğra İlter, tek liste ile tekrar başkanlık görevini üstlendiler. Ege Genç İşadamları Dernekleri Federasyonu’nun (EGİFED) genel kurulu geniş bir katılımla yaptılar. İzmir’de gerçekleşen genel kurul toplantısına, Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD), Balıkesir Genç İş İnsanları Derneği (BAGİAD) ve diğer illerden katılım sağladılar.

Bağımsız ve gönüllü sivil toplumun gücüne inanan, örgütlü olmanın önemini anlamış, bölgesinin ve ülkesinin sorunlarını dert edinmiş, sorunların değil, çözümün bir parçası olmaya çalışan iş insanları olarak bir arada bulunduklarını dile getiren İlter, “Her derneğin kendi kentinde ortaya koyduğu enerjiyi birleştiren ve bölge çapında bir sinerji oluşturmayı hedefleyen bir kurum olarak EGİFED’in daha etkin çalışması ve üye derneklerin oluşturduğu güç birliğinin geliştirilmesi için çalışmalarımıza devam ediyorlar. Dernekler arası iş birliği ve dayanışmanın artması ve birlikteliği tesis edebilmek ve bunun gücünü yaşayabilmek adına federasyonumuz önemli bir rol üstleniyor” dedi.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu