Eğitimİlçe Haberleri

Eğitimde Devrim! Balıkesir’de Eğitim Akademisi Yola Çıkıyor

Balıkesir, eğitim alanında bir dönüşüme hazırlanıyor. İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tatlı liderliğinde gerçekleşen toplantıda duyurulan "Balıkesir Eğitim Akademisi" ile birlikte, şehirde eğitim anlayışına yeni bir soluk getiriliyor.

Eğitimde Devrim! Balıkesir’de Eğitim Akademisi Yola Çıkıyor

Egitimde Devrim Balikesirde Egitim Akademisi Yola Cikiyor 1
Eğitimde Devrim! Balıkesir’De Eğitim Akademisi Yola Çıkıyor

3 Başlıkta Altında Gerçekleşecek

Lansman toplantısında yapılan sunumda, “Balıkesir Eğitim Akademisi”nin okul/kurum yöneticileri, öğretmenler ve veliler için özel olarak tasarlanmış üç farklı akademi altında eğitimler sunacağı vurgulandı. “Eğitimsel Liderlik Akademisi”, “Öğretmen Akademisi” ve “Veli Akademisi” başlıkları altında gerçekleştirilecek eğitimlerle, katılımcılara çeşitli konularda bilgi ve beceri kazandırılacak.

Egitimde Devrim Balikesirde Egitim Akademisi Yola Cikiyor 2
Eğitimde Devrim! Balıkesir’De Eğitim Akademisi Yola Çıkıyor

Yenilikçi Eğitim Gelişecek

Bu eğitim akademisinin temel amacı, yenilikçi bir yaklaşımla eğitim süreçlerini geliştirmek. “Yenilenmek ve gelişmek” ilkesiyle yola çıkan akademi, çağın gereksinimleri ve değişen öğrenci profili doğrultusunda eğitimcileri, velileri ve yöneticileri sürekli gelişimle buluşturmayı hedefliyor.

Egitimde Devrim Balikesirde Egitim Akademisi Yola Cikiyor 3

“Öğrencilerin geleceğini şekillendirmede önemli bir rol oynayacak”

Balıkesir İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tatlı, akademinin önemine dair yaptığı değerlendirmede, “Balıkesir Eğitim Akademisi”nin 21. yüzyılın ihtiyaçlarını karşılayan etkili bir paylaşım ortamı oluşturmayı amaçladığını belirtti. Yönetici, öğretmen ve velilerin katılımıyla gerçekleştirilecek güncel, sürdürülebilir eğitimlerin, öğrencilerin geleceğini şekillendirmede önemli bir rol oynayacağını ifade etti.

Haber Merkezi

Okullarda İkinci Ara Tatil Ne Zaman Başlıyor?

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu