Çocukça

EN SEVDİĞİM ÇİZGİ FİLMLER

Bizim bitanecik değerlerimiz olan çocuklarımız yazın zamanlarını çizgi filmler izleyerek geçirdiklerini söylediler. Çocuklar, en sevdikleri çizgi filmleri ‘Çocukça’ sayfamızda anlattılar.

Çocukların en büyük eğlencelerinden biri olan çizgi filmler, geçmişten günümüze pek çok farklı karakteriyle  izleniyorlar. Tom ve Jerry, Buggs Bunny, Pepe gibi pek çok çizgi filmini beğenerek izlediklerini söyleyen çocuklar, en sevdikleri çizgi filmlerden bahsettiler.

Efe: Ben çizgi film izlemeyi çok seviyorum. Okullarda tatil olduğu için bol bol dinlenip, çizgi film izlemeyi seviyorum. En sevdiğim çizgi filmler genellikle Tom ve Jerry, Heidi gibi çizgi filmler. İzlediğimiz güzel olan çizgi filmler sayesinde bizim de hayal gücümüz gelişiyor. Çizgi film izleyerek de güzel zaman geçiriyoruz.

Ayşegül: Ben çizgi film izleyerek güzel vakit geçiriyorum. Özellikle Pepe, Tsubasa gibi çizgi filmleri seviyorum. Çizgi film izlerken zaman çok hızlı geçiyor. Çünkü eğlenceli zaman geçiriyorum. Çizgi filmler aslında çok güzeller. Çizgi film izlemeyi seviyorum. Heidi, Tom ve Jerry, Jetgiller’i seviyorum. Acaba çizgi filmler nasıl yapılıyordur? Bunu çok merak ediyorum. Çizgi film yapılırken nelere dikkat ediliyor ve neler yapılıyor acaba? Bunları hep merak etmişimdir

Berk: Çizgi filmler çok güzel. Çizgi film izlemek de çok eğlenceli.  Çünkü çizgi film izleyerek mutlu oluyorum. Çizgi filmlerin nasıl yapıldığını da merak ediyorum. Mesela o birbirinden farklı çizgi filmler nasıl yapılıyordur acaba. Her biri farklı şekilde çiziliyor ve çizgi filmler yapılıyor. Bunlar çok güzel aslında. Yazın da okulumuz tatil olduğu için rahat rahat çizgi film izleyebiliyoruz. Ama bununla birlikte kitap okumayı da tabi ki ihmal etmiyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu