Balıkesir Merhaba Blog YazılarıGündemModa

Gardırobunuzdan Kaldırmanız Gerekenler

Gardırobumuzda kesinlikle olması gerekenler konusunda yeterince bilgiye sahibiz. Ancak bu sefer karşınıza gardırobunuzdan kaldırmanız gerekenler ile karşınızdayız. İşte modası geçmiş kıyafetler

 

Gardırobunuzdan Kaldırmanız Gerekenler

Gardırobunuzdan Kaldırmanız Gerekenler sizlerle

Pencereli bootie

Sonbahar ve kış aylarında pek çok kadın bootie tercih etmektedir. Fakat pencereli olanlar yerine kapalı olanları tercih ederek daha havalı bir görünüm yaratabilirsiniz. Boyunuzu olduğundan kısa göstermesi ise başka bir dezavantajı.

Gardırobunuzdan Kaldırmanız Gerekenler

Gerçek kürk

Tam olarak hayvanlardan elde edilen kürkler yerine suni kürkleri tercih edin. Aynı etkiyi hayvan sevginizi zedelemeden de alabilirsiniz.

Gardırobunuzdan Kaldırmanız Gerekenler

Düşük bel pantolon

Düşük bel olan bol pantolonlar havalı bir görünüm yaratsa da çok düşük belli modeller sizi olduğunuzdan daha kısa göstermekle kalmayacak aynı zamanda özensiz bir görünüm sergilemenize de sebep olacaktır.

Gardırobunuzdan Kaldırmanız Gerekenler

Tunik

Geçmişte taytlarda ya da pantolonlarla kullanmayı sıkça tercih ettiğimiz tunikler artık geçmişten geldiğini hissettirmeye başlayan bir parça konumunda.

Kokoshmoda.com

Mantar topuk ayakkabı

Her ne kadar boyunuzu uzun gösterse de mantar topukların geçmişte kaldığını kabul etmemiz gerek. 2010’lu yılların başında oldukça popülerlik kazandıktan sonra hızlı düşüşe geçen parçalar arasında mantar topuklar da yer aldı.

Gardırobunuzdan Kaldırmanız Gerekenler

Bolero

2000’li yılların ilk zamanlarında hemen hemen her kadının dolabında bolero hala vardı, biliyoruz. Bolerodan vazgeçemeyenler için görseldekinden ziyade modernize edilmiş formdaki parçaları tercih etmenizde fayda var.

394D61297C2C8061E5909B8F2B667F10

 

Daha fazlası için tıklayınız.
Ayrıca bu konu da ilginizi çekebilir.

 

 

Bu içerikte hthayat'ın katkıları bulunmaktadır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu