Türkiye GündemiDünyadan HaberlerSiyasetSpor

“Hoca ayrılırsa çok kızarım”

Sevilla’nın kaptanı Jesus Navas, Roma maçında galip geldi. Ardından, maçtan sonra açıklama yaptı. Yapılan açıklamada Navas, ‘Hoca ayrılırsa çok kızarım’ ifadesine yer verdi.

 

 

“Hoca ayrılırsa çok kızarım”…  Jesus Navas,  Sevilla’nın 37 yaşındaki deneyimli kaptanıdır. Beraberinde Jesus Navas, UEFA Avrupa Ligi zaferinin ardından açıklama yaptı.

&Quot;Hoca Ayrılırsa Çok Kızarım&Quot;

Navas bu sezon büyük acılar çektiklerini ancak mutlu sona ulaştıklarını belirtti. Beraberinde, “Sezona hayal kırıklığı ile başladık. Ayrıca ne yaparsak yapalım o şanssızlık gitmeden aylar geçirdik. Her şey anlamsız şekilde ters giderken sonunda başardık” dedi.

&Quot;Hoca Ayrılırsa Çok Kızarım&Quot;

Navas takımın hocası Mendilibar’ın takımda kalmasını oyuncular olarak çok istediklerini söyleyerek, “Mendilibar göreve geldikten sonra olanları herkes gördü. Takıma büyük bir katkı verdi. O da çok zor günler yaşadı ve şimdi kutlama yapmak en büyük hakkı. Mendilibar görevine devam etmezse kızar mıyım? Evet kızarım” açıklamasını yaptı.

&Quot;Hoca Ayrılırsa Çok Kızarım&Quot;

SPOR Haberlerinin edindiği bilgiye göre, 2013’te ayrıldığı Sevilla‘ya 2017’de geri dönen Jesus Navas, altyapısından yetişip efsanesi olduğu takımla toplamda 4. UEFA Avrupa Ligi zaferine ulaşmış oldu.

…”Hoca ayrılırsa çok kızarım”…

Daha fazla haber için tıklayınız…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu