GündemKöşe Yazıları

GENÇ, DİNAMİK, HALKIN BAŞKANI: ONUR AYAN

Bir başkan düşünün sıradışı başkan, inanılmaz başkan, bu başkan çok farklı gibi söylemleri halktan alsın ve kendini bu denli halka sevdirsin. Bu başkan Onur Ayan’dan başkası değildir.

Öğrencisi olmaktan onur duyduğum ve 8 yıldır birlikte olduğumuz sevgili hocam Onur Ayan’ın tiyatrodaki enerji, arzu ve coşkusuna şahittim ama iki yıldır siyasi hayatındaki tempo, arzu ve istek sadece beni değil herkesi şaşırtıyor. İki yıl önce CHP Karesi İlçe Başkanı olarak göreve gelen ve iki yıl bu görevi layıkıyla sürdüren sevgili hocam yeni dönem İlçe Kongresinde Başkanlığı az farkla kaybetmişti Ama bu onun için asla kaybediş değildi aksine yeniden doğmaktı. “Benim en büyük zaferim kaybedişimdir” diyerek mücadelesine ısrarla devam eden genç başkan tıpkı iki yıllık görev sürecinde olduğu gibi bu gün de partisinin bir neferi, Mustafa Kemal Atatürk’ün askeri olarak çalışmasına ve onurlu mücadelesine devam ediyor.

Hem İlçe başkanlığı döneminde hem de daha sonraki süreçte halkın sevgilisi olan dinamik başkan gittiği köylerde halkın sevgisi ile karşılaşıyor ve gönül köprüleri kurmaya devam ediyor. Gece gündüz demeden yapmış olduğu çalışmalar ve siyasi yaşamındaki temposu ve çalışma şevki herkesi hayrete düşürüyor.

Öyle bir başkan ki yaptığı farkındalık eylemleri ile hem ilçesini gururlandırıyor hem de ses getiriyor. İlce Başkanlığı döneminde Adalet yürüyüşü sürecinde havada iki dakika duran adam eylemi , 700 m paraşütle atlama ve batığa dalarak açtığı adalet pankartları o dönemde yerel ve ulusal basında bir hayli yer bulmuştu. Tabi ki bir liderin çalışmaları ve duruşu onu lider yapan en önemli argumanlardır fakat bunlardan en önemlisi arkasındaki yol arkadaşları ve ekibidir. Birbirinden değerli ekip arkadaşlarına sahip olan başkan asıl gücünü burdan alıyor. Arkasında yürüyen insanlarla aile olan genç başkan böyle bir ekibin varlığından oldukça mutlu ve bunu bir şans olarak görüyor. Onur Ayan’ın ise bir hedefi var Karesi Belediyesini Chp ‘ye kazandırmak..

Bu hedef için inanılmaz derecede emek veren Onur Ayan kendi görüşünde olsun olmasın kurduğu gönül köprüleri ile insanların kalbinde taht kurmuş durumda fakat ne gariptir ki bu gün partisinde aktif görevli ve ilçe Başkanı olmamasına rağmen inanılmaz bir biçimde eleştirilerin hedefinde kalıyor.

Eee ne diyelim Başkan meyve veren ağaç taşlanır sen yolundan şaşma herşeyin hayırlısı olur..

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu