Eğitimİlçe Haberleri

Gençlerden İyilik Köprüsü

Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde yer alan yurtlarda kalan öğrenciler ve kurum çalışanları, Ramazan coşkusunu iyilik ve yardımlaşma ile pekiştirdi. Müdürlük tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında, temel gıda malzemeleriyle donatılan erzak kolileri, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.

Gençlerden İyilik Köprüsü

Genclerden Iyilik Koprusu 1
Gençlerden İyilik Köprüsü

İyilik Köprüsü Kuruldu

Gençlerimiz ve kurum personeli, Komşum Projesi’nin bir parçası olarak, ihtiyaç sahibi ailelerle yiyeceklerini paylaşmanın ötesine geçerek, Ramazan Ayı boyunca yardımlaşma kampanyasını başlattı. Hazırladıkları erzak kolileriyle, ihtiyaç sahibi ailelerin yanında oldular ve yardım elini uzattılar. Bu güzel örnekle, gençlerimiz ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız arasında sağlam bir iyilik köprüsü kuruldu.

Genclerden Iyilik Koprusu 2

İl Müdüründen Teşekkür ve Kutlama

Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp, bu anlamlı yardımlaşma faaliyetini takdirle karşıladı. Ramazan ayının manevi değerlerini yaygınlaştırmak, paylaşma ve yardımlaşma duygusunu canlı tutmak adına gençlerimizin ve personelimizin gösterdiği özverili çabayı övdü. Özalp, malzemelerin toplanması, paketlenmesi ve dağıtımı konusundaki emeklerinden dolayı herkese teşekkür ederken, Ramazan ayının milletimize ve İslam âlemine hayırlar getirmesini diledi.

Genclerden Iyilik Koprusu 3

Haber: Bülten

Ramazan Pideleri İçin Harekete Geçtiler

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu