GündemEkonomiSpor

Akyürek’ten Büyük İmza; GKN Kargo Galatasaray Formasında

GKN Kargo Galatasaray Formasında

 

Kargo sektöründe son yıllarda önemli atılımlar yapan GKN Kargo Galatasaray Spor kulübüne sponsor oldu. GKN logosu, 2023-2024 sezonunda Galatasaray formaların sol kolunda yer alacak.

 

Gkn Kargo Galatasaray Formasinda 01

Sponsorluk anlaşması 27.07.2023 Perşembe günü Ali Samiyen Spor Kompleksi RAMS Park’ta gerçekleşti. Sözleşemeye GKN Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Akyürek ve Galatasaray Başkan Yardımcısı Erdem Timur imza attı. Atılan imzalar ile birlikte GKN Kargo Galatasaray Formasında.

Gokhan Akyurek Galatasaray Formasinda 02

Törende konuşan Gökhan Akyürek;

“Bugün, bizler için çok anlamlı olan bir sponsorluğa imza atıyoruz. Türkiye’nin güzide kulübü Galatasaray’ın sponsoru olmaktan büyük gurur duyuyoruz. Ayrıca, bir şampiyonluğun ardından yeni sezonda Galatasaray’ımızın yanında olmak, bizim için çok çok değerli. Bu sponsorluk, bizim için bir imzadan daha ötesini ifade ediyor” dedi.

Spor Tutkusu DNA’mızda Var

Bu imza, GKN’nin sporu ve sporcuyu destekleme misyonunun önemli bir parçası. Dahası, Spor ve başarı tutkusu, bizim DNA’mızda var. Ayrıca, GKN Kargo olarak her zaman sporu ve sporcuyu destekleme ilkesiyle hareket ettik. Çünkü, biz sporun, özellikle futbolun, hız, dayanıklılık ve azmi temsil ettiğini biliyoruz. Üstelik bunların da, iş hayatında vazgeçilmez olduğunu biliyoruz.

 

Bin 5 Yüz Kişiye İstihdam Sağlıyoruz

 

Bugün Türkiye’de sekiz bölge müdürlüğü, on transfer merkezi ile hizmet veriyoruz. Ayrıca, bin beş yüzün üzerinde insanı istihdam ediyoruz. Böylece, günde ortalama altmış bin paket sayısıyla kurumsal kargo hizmeti veriyoruz. Bu işlem sayısı ile GKN Kargo, en hızlı büyüyen kargo şirketleri arasındaki yerini aldı. Başarımızı, durup dinlemeden çalışmaya ve yenilikleri takip ederek sektöre entegre etme becerimize borçluyuz. Bu sayede bugün altmışa yakın ilimizde hizmet vermekteyiz.

Spora Desteğimizi Bir Adım Daha İleri Taşıyoruz

Türkiye’nin her ilinde olmak ve konumumuzda lider olmak en büyük hedefimiz. Bizim için bu anlaşma, Galatasaray’ın hızına ve azmine ortak olmanın yanı sıra, spora olan desteğimizi bir adım daha ileri taşımanın da ifadesidir. Çünkü biz GKN Kargo olarak inanıyoruz ki, sporun başarısı, toplumun başarısını da beraberinde getirecektir. Taşımacılık sektörü, hız ve çevikliğin esas olduğu futbolla benzer dinamikler üzerine kuruludur. Bizlerde sektörün bir üyesi olarak, bundan sonra da sporu ve özellikle futbolu desteklemeye devam edeceğiz.

Gkn Kargo Galatasaray Formasinda 03

Ayrıca, Galatasaray’ın genç ve başarılı sporcularının GKN Kargo ismini ve değerlerini taşıyacak olması, bizleri ayrıca onurlandırıyor. Geleceğimizin teminatı olan genç sporcularımıza olan güvenimizi, bu sponsorluk anlaşması ile bir kez daha ifade ediyoruz. Spor ve sporcunun, bizler gibi markalar tarafından desteklendiği zaman büyük başarılara imza atılmasının kaçınılmaz olduğunu düşünüyoruz.

 

Galatasaray’ın Başarılara Koşarken GKN Kargo Logosunu Görmek Büyük Mutluluk

 

Şimdi kendimize yeni hedefler, yeni rotalar belirleme zamanı. Böylelikle, bize duyulan güveni boşa çıkarmamak için yeni yatırımlar ve anlaşmalara devam edeceğiz. Galatasaray’a bu sezon yeni başarılara koşarken, formalarında GKN Kargo logosunu görmek büyük mutluluk ve gurur. Çünkü ben de koyu bir Galatasaraylıyım. Doğal olarak, benim için bu sponsorluk çok çok büyük bir gurur. Bu başarıyı ortaya çıkaran herkese çok teşekkür ediyorum. Bu camiaya gönül veren, destek veren her Galatasaray vatandaşına, her yönetimime, her personele ayrıca teşekkür ediyorum.

Dursun Özbek ve Erden Timur’a Gösterdikleri Değer İçin Teşekkür Ederim

GKN Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Akyürek konuşmasını son bölümünde, “Tekrardan söylüyorum, sözümün başında da söyledim, bir gece yarısı Erdem Başkanımızın telefonuyla Galatasaray’ımıza hizmet etmeyi gerçekten vazife bildik. Erdem Başkanımıza ve Dursun Başkan’ımıza, Galatasaray’a ve GKN Kargo’ya göstermiş olduğu değer için çok teşekkür ediyoruz. İnşallah bizler de Galatasaray’ın hem Avrupa’da, hem Yurt içi Süper Lig’de, hem Ziraat Kupası’nda şampiyonluğu için maddi ve manevi imkanlar gerekiyorsa, gereğini yapacağız” dedi.

Gkn Kargo Galatasaray Formasinda 04

Sponsorluk Anlaşması İle İlgili Sarı-Kırmızılı Kulüpten De Bir Açıklama Geldi.

Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, “Sponsorluklarına bir yenisini daha ekleyen kulübümüz, kurumsal kargo çözümlerinde öncü olan GKN Kargo ile anlaştı. Futbol takımımızın yurt içi maçlarında forma sol kolunda logo hakkını da kapsayan bu anlaşma ile GKN Kargo, 2023-2024 sezonunda kulübümüzün sponsoru oldu.” ifadelerine yer verildi.

Sponsorluk anlaşmasına ilişkin detaylar ise ilerleyen günlerde düzenlenecek tanıtım toplantısında duyurulacak.

Haber: Muhammed Can Akyürek

Gkn Kargo Galatasaray Formasinda 05

 

 

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Geri bildirim: UEFA’dan Şok Karar - Balıkesir Merhaba GazetesiBalıkesir Merhaba Gazetesi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu