Gündemİlçe Haberleri

Gönen Belediyesi’nden Geleceğini Koru Çağrısı

Gönen Belediyesi’nden Geleceğini Koru Çağrısı

Gönen Belediyesi İlçe’nin doğal alanlarında yapılan temizlik çalışmaları sonrası vatandaşlara çağrıda bulunarak “Çevrene sahip çık geleceğini koru ” mesajını paylaştı.

Doğal Alanlar Temizlendi

Gönen Belediyesi İlçe’nin doğal alanlarında yapılan temizlik çalışmaları sonrası vatandaşlara çağrıda bulunarak “Çevrene sahip çık geleceğini koru ” mesajını paylaştı. Gönen Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yaz aylarında vatandaşların sıkça piknik yapmayı ve dinlenmeyi tercih ettikleri ilçenin doğal alanlarında temizlik faaliyetleri gerçekleştirdiler. Havaların mevsim etkileri sebebi ile soğumasıyla birlikte boş kalan ormanlık alanlarda yapılan pikniklerin izleri Gönen Belediyesi tarafından temizlendi.

“Güzel bir gelecek için hassas davranalım”

Gönen Belediyesi konuyla ilgili açıklamada bulunarak vatandaşlara temizlik konusunda çağrıda bulundu. Ekipler tarafından yapılan çalışmalarda yüklü miktarda çöp toplanırken özellikle kanal boyuna atılan çok sayıdaki sigara izmaritleri dikkat çekti. Gönen Belediyesi konu ile ilgili olarak vatandaşlara güzel bir gelecek için çevre temizliği konusunda daha hassas davranılması gerektiğini hatırlatan bir çağrıda bulundu. Belediye sosyal medya hesapları üzerinden yapılan çağrıda “Çevrene sahip çık, duyarlı ol geleceğini koru” denildi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu