Etkinlikİlçe Haberleri

Havran’da Öğrenciler Dönem Sonu Faaliyet Haftasını Değerlendiriyor

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen "Dönem Sonu Faaliyet Haftası" etkinlikleri kapsamında, Havranlı öğrenciler, yarıyıl tatiline girmeden önce son haftalarını oldukça keyifli bir şekilde tamamladı.

Havran’da Öğrenciler Dönem Sonu Faaliyet Haftasını Değerlendiriyor

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen “Dönem Sonu Faaliyet Haftası” etkinlikleri kapsamında, Havranlı öğrenciler, yarıyıl tatiline girmeden önce son haftalarını oldukça keyifli bir şekilde tamamladı.

Havran Tepeoba İlkokulu ve Anasınıfı ile Kobaklar İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri, kültürel ve sanatsal etkinlikler çerçevesinde İlçe Kent Müzesi, Gençlik Merkezi ve Millet Kütüphanesi’ni ziyaret ederek eğlenceli bir gün geçirdi.

Havran'Da Öğrenciler Dönem Sonu Faaliyet Haftasını Değerlendiriyor

Havran Belediyesi, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımda, öğrencilerin bu özel haftada keyifli ve öğretici anlar yaşamalarına katkı sağlamayı amaçladıklarını belirtti.

Etkinliklerle öğrencilere kültürel, sanatsal, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılma fırsatı tanındığı vurgulandı. Ayrıca öğrencilerin, İlçe Kent Müzesi, Gençlik Merkezi ve Millet Kütüphanesi’ni ziyaret ederek bu etkinliklere aktif olarak katıldığına dikkat çekildi.

Havran'Da Öğrenciler Dönem Sonu Faaliyet Haftasını Değerlendiriyor

Haber Merkezi

Balıkesir Okullarında “Dönem Sonu Faaliyet Haftası” Coşkusu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu