GündemEkonomi

HAYKOOP PROJELERİ DEĞERLENDİRDİ

Balıkesir HAYKOOP Başkanı Faruk Özen Bölge Birliklerinin kooperatiflere etkin hizmetlerini değerlendirdi. Denizli’de düzenlenen toplantıya katılan Özen, Türk-Alman Kooperatifleri İş Birliği Projelerinin geriye dönük değerlendirmelerini dinledi, öneriler sundu.

Balıkesir HAYKOOP Başkanı Faruk Özen Bölge Birliklerinin kooperatiflere daha etkin hizmet vermesi için yapılan istişare için Denizli’de. HAYKOOP Başkanı Özen toplantıda projeler üzerine görüştüklerini söyledi.
Türk-Alman Kooperatifleri İş Birliği Projesi kapsamında Denizli’de düzenlenen toplantıda projelerin geriye dönük 2 yılı değerlendirildi. Birlik Başkanı Faruk Özen ve Yönetim Kurulu üyesi Recep Uzunoğlu Türk-Alman Kooperatifleri İş Birliği Projesi kapsamında Denizli’de düzenlenen toplantıya Balıkesir’i temsilen katıldı. Bölge Birliklerinin kooperatiflere daha etkin hizmet vermesi için projeler görüşüldü. Alman heyetle birlikte Projenin geriye dönük 2 yılı değerlendirildi. Denizli’de programın sona ermesiyle birlikte, Denizli HAYKOOP Başkanı Mehmet Varol Türk- Alman Kooperatifleri İşbirliği Proje ekibine katkıları nedeniyle Balıkesir HAYKOOP Başkanına teşekkür etti ve plaket sundu. Serap Tetik Acar

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu