Gündemİlçe Haberleri

İki Cihan Saadetine En Güçlü “Evet” Sesleri…

İki Cihan Saadetine En Güçlü “Evet” Sesleri…

Ahmet Yasin ve Büşra’nın düğün cemiyeti önceki gün coşku içinde gerçekleşti. Sındırgı da yapılan düğünde genç çiftler bir ömür boyu evet sözlerini coşkuyla yürekten söyleyince davetlilerde coştu. Avukat Ahmet Yasin ve Avukat Büşra Yavaş’ın düğün töreni ilk dansın görsel şöleni ile başladı ve ayrıca davetlilerin en güzel temenni sözleri ile sürdü.

Dsc 3969

Genç Çiftin Enerjisi Davetlilere de Yansıdı

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’ın oğlu Ahmet Yasin Yavaş yaşamını Büşra Aslan ile birleştirdi. Çiftin nikâhını Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş gerçekleştirirken nikah şahitliklerini ise Milletvekilleri Yavuz Subaşı, Adil Çelik ve Mutlu Aydemir ile Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek, Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney ve AK Parti eski İl Başkanı ve ayrıca Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapmış olan Zekai Kafaoğlu yaptı. Düğüne Balıkesir’in ilçe belediye başkanları da katılım sağlarken, her iki ailenin de tüm sevenleri düğünde yer aldı ve genç çiftlere ömür boyu saadet diledi. Çiftin düğün törenine Binali Yıldırım ve ayrıca Hamza Dağ’da  telgraf göndererek gençlere mutluluk temennilerini iletti.

Dsc 3192

Genç Çiftlerin Gözleri Huzura, Elleriyse Yaşama Kucak Açacak

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş davete katılım sağlayanlara ayrı ayrı teşekkür ederken, ayrıca çiftçin evlilik cüzdanını, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz takdim etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz genç çiftlerimize iki nasihatim var dediği konuşmasında; “Evlenmeden önce gözünüzü dört açacaktınız. Evlendiniz. Ayrıca nikâh cüzdanı elinizde. Artık tek gözünüzü kapatıp hayatın hep olumlu, asil, güzel, sevimli hoş yönlerini görmeye, ayrıca mutlu olmaya bakmayı Allah nasip etsin. Atalarımız hayata dört elle sarılın demiş. Her ikinizde avukatsınız. Hayata dört elle sarılacaksınız ve işte o dört el. Artık beraber sarılacaksınız. Allah mutlu bir yuva nasip etsin. Gelin hanıma evlilik cüzdanını teslim ediyor ve ayrıca  asil bir yaşam diliyorum”dedi.

Dsc 3448

Al Bayrağın Anlamı ve Kuran-Kerim’in Gözüyle Hayata Bakacaklar

Bu kutsallarımız çok önemli diyen Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş nikah töreninde yaptığı konuşmasında “ Bugünde şehitlerimiz vardı. Hep oldu, olacak. Allah rahmet eylesin. Al bayrağımız için evlatlarımız hep ona bakacak ve gerekirse kan akacak ve nesiller boyu o bayrak dalgalanacak. Bu vesile ile bir bayrak veriyoruz ”dedi. Bayrağı Milletvekili Mutlu Aydemir genç çifte takdim ederken Sındırgı  Belediyesi’nin her evlenen çifte hediye ettiği Kuran-ı Kerim’i de ayrıca Milletvekili Adil Çelik verdi. Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş “ Her dara düştüğümüzde başvuracağımız bir kitabımız var. Zor günlerde bir başucu kitabı. Hayatı anlamlı kılan doğru olan şeyleri biriktirmektir ve ayrıca Kuran-ı Kerim gözüyle bakabilmektir ”dedi. Nursima Akyürek’in Haberi

Dsc 3542

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu