GündemEğitimİlçe Haberleri

İvrindi’de Başarı Karşılıksız Kalmadı

İvrindi’de Başarı Karşılıksız Kalmadı

İvrindi’de Başarı Karşılıksız Kalmadı. İvrindi Belediyesi üniversiteyi kazanan 15 öğrenciye dizüstü bilgisayar hediye etti.

BİLGİSAYAR HEDİYE EDİLDİ

İvrindi Belediyesi üniversiteyi kazanan 15 öğrenciye dizüstü bilgisayar hediye etti. İvrindi Belediyesi ve ilçedeki hayırseverleri işbirliği ile alınan bilgisayarlar Türkiye’nin farklı şehirlerinde üniversite eğitimine katılacak olan başarılı öğrencilere düzenlenen tören ile teslim edildi.

“GENÇLERE DEĞER VERİYORUZ”

İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz düzenlenen dağıtım töreninde “Daha önce sözünü verdiğimiz gibi başarılı öğrencilerimizi tebrik ederek kendilerini hediyelerini teslim ettik, Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize değer veriyor, onlar için yatırım yapmaya devam ediyoruz. Bizleri gururlandıran, geleceğe umutla bakan ve her zaman destekçisi olduğumuz öğrencilerimizi başarılarından dolayı bir kez daha tebrik ediyor, eğitim hayatında başarılar diliyoruz. Belediye olarak yürüttüğümüz bu güzel ve anlamlı çalışmada bizlere destek veren kıymetli hayırseverlerimize de teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu. Başarılı İvrindili öğrencilere bilgisayar dağıtımı için yapılan törene İvrindi Belediye BaşkanıYusuf Cengiz, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Önder, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yücel, AK Parti İlçe Başkanı Muharrem Akçal ve hayırsever vatandaşlar katıldı.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu