Balıkesir Son Dakika HaberleriSiyaset

İYİ Parti Karesi İlçe Belediye Başkan Adayını Açıkladı

2024 Türkiye yerel seçimleri, Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Balıkesir ziyaretinde bazı ilçe açıklanacak başkan adaylarını açıkladı. Merkez İlçe olan Karesi ilçe adayı da açıklandı.

İYİ Parti Karesi İlçe Belediye Başkan Adayını Açıkladı

Iyi Parti Karesi Ilce Belediye Baskan Adayini Acikladi
İyi̇ Parti Karesi İlçe Belediye Başkan Adayını Açıkladı

İşte O İsim

İYİ Parti bazı ilçe belediyelerine aday olarak belirlediği isimleri açıkladı. İYİ Parti İl binasında Genel Başkan Meral Akşener bir basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen toplantıyla Karesi İlçe Belediyesine İYİ Partili Mustafa Lemi Aytekin’in aday olduğu açıklandı. Akşener beraberinde Susurluk, Erdek ve Gönen ilçelerindeki adayları da açıkladı.

Büyükşehir Belediyesi İle İlgili Çarpıcı Açıklamalar

Buna göre Erdek Arif Demir, Gönen Fedai Coşkun ve Karesi ilçe Başkanı Mustafa Lemi Aytekin oldu. Yerel seçim sürecinde adaylar belirlemelerinde Büyükşehir Belediyesi ile ilgili olaraksa Akşener çarpıcı değerlendirmeler yaptı. gazetemerhaba.com’da detayları okuyabilirsiniz.

Iyi Parti Karesi Ilce Belediye Baskan Adayini Acikladi 1
İyi̇ Parti Karesi İlçe Belediye Başkan Adayını Açıkladı

Seçim 31 Mart’ta

2024 Türkiye yerel seçimleri, Türkiye’deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak .Seçim sonucunda belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyesi, il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri belirlenecek.

Haber: Muhammed Can Akyürek

Güncel haberleri buradan takip edebilirsiniz…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu