Balıkesir Son Dakika HaberleriGündem

Jandarma Sokak Hayvanları İçin Seferber Oldu

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, kış mevsiminin sert koşullarının etkisi altında zorluk çeken sokak hayvanlarını unutmadı. İl genelinde, özellikle yiyecek bulmakta güçlük çeken can dostlarımızın korunması ve beslenmesi için önemli bir adım atıldı.

Jandarma Sokak Hayvanları İçin Seferber Oldu

Jandarma Sokak Hayvanlari Icin Seferber Oldu 1

Mama ve Su Temin Edildi

Asayiş Şube Müdürlüğü/Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi ile İlçe Jandarma Komutanlıklarına ait Asayiş ve Trafik ekipleri, sokak hayvanlarının yaşam şartlarını iyileştirmek amacıyla yoğun bir çaba sarf etti. Bu kapsamda, vatandaşların da destek ve katkılarıyla sokak hayvanlarına mama ve su temin edildi.

Jandarma Sokak Hayvanlari Icin Seferber Oldu 2

Duyarlılık İçin Bilgilendirme Yapıldı

Ayrıca, toplumda sokak hayvanlarına karşı duyarlılığı artırmak amacıyla bilgilendirme çalışmaları gerçekleştirildi. Vatandaşlara, sokak hayvanlarına kötü muamelede bulunulmaması ve onların korunması gerektiği hususunda bilgilendirme yapıldı.

Jandarma Sokak Hayvanlari Icin Seferber Oldu 3

Bin 994 Sokak Hayvanı Beslendi

Gerçekleştirilen faaliyetler sonucunda, bin 209) köpek ve 785 kedi olmak üzere toplamda bin 994 sokak hayvanı beslendi. Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, sokak hayvanlarının korunması ve onlara daha iyi bir yaşam sunulması için yürüttüğü çalışmalara devam edeceğini belirtti

Haber: Bülten

Havran’da Sokaklar Hınca Hınç Dolup Taştı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu