Gündemİlçe Haberleri

KENDİM İÇİN DEĞİL, KENTİM İÇİN ÇALIŞIYORUM

Balya Belediye Başkanı Osman Kılıç, ‘Kapalı aşevi, pazaryeri, düğün salonu ve aile çay bahçesi olarak kullanılmak üzere yapılacak olan çalışmaların başlatılacağını söyledi.

 

SOSYAL TESİSİ KAZANDIRACAK

30 Ağustos’a yetişip Hacıhüseyin mahallesine sosyal tesisi kazandırılacağını söyleyen Başkan Kılıç vatandaşların duasını kazandı. Konuyla ilgili olarak Başkan Kılıç, ‘mahallelerimizde yapılan ve yapılması planlanan çalışmaları yerinde görüp takip ederek hayata geçiriyoruz’ dedi.

HER DAİM ÇALIŞACAĞIZ

Balya Belediye Başkanı Osman Kılıç Balya’da halktan kopmuyor. Mesai kavramının olmadığı ve her daim çalışmanın önemli olduğunun bilincinde olarak halka hizmet ettiklerini belirten Başkan Kılıç, ’bulunduğum yerde kendim için değil halkım için varım’ dedi.

 

‘ÖNCE HİZMET DİYORUM’

Balya Belediye Başkanı Osman Kılıç,Mali Hizmetler Müdürü ve İmar Şehircilik Müdürü ile birlikte Hacıhüseyin mahallesini ziyaret etti.

Başkan Kılıç sosyal tesis planının işleve geçmesi için startı verdi. Hacıhüseyin mahallesinden sonra Alidemirci ve Narlı mahallelerine de uğrayan Belediye Başkanı Kılıç, mahallelere yapılacak olan çalışmaların planlanmasını ilgilileri ile gerçekleştirdi ve incelemelerde bulundu.Kamil Akyürek

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu