GündemEkonomiİlçe HaberleriSiyaset

KÖRFEZDEN İHRACAT REKORTMENİ ADAY

24 Haziran’da yapılacak seçimler için aday başvuruları Ak Parti’de sona erdi. Balıkesir Milletvekilliği adaylığı için Ak Parti İl Başkanlığına yetmiş kişinin başvurduğu ifade ediliyor.

Başvuruda bulunan adaylar arasında dikkat çeken profillerden birisi de, Körfezde ve Balıkesir Merkezde 2 ayrı fabrikada üretim yapan ve 72 ülkeye ihracat yaparak ihracat şampiyonu olan Burcu Gıda’nın yönetim kurulu üyesi Müjdat Bahadır.

2023 HEDEFLERİNDEN KOPMADIKİ KOPMAYACAĞIZ

Son yıllarda yaptığı yatırım ve özellikle ihracatta sağladıkları artış ile dikkat çeken Burcu Gıda iki yıldır üst üste ‘en çok ülkeye iharacat yapan’ firma ödülüne layık görüldü. 2015’teki seçimlerde de aday adayı olan Bahadır “Ülkemizde yaşanan 15 Temmuz, Fetö belası, iç ve dış ekonomik saldırılara rağmen biz Cumhurbaşkanımızın 2023 hedeflerinden kopmadık. Ekonomik olarak bu yönde adımlar attığımız gibi siyasi olarak ta hizmete talibiz” dedi. Kamil Akyürek

05.05.1982 doğumlu bahadır ilk, orta ve lise öğrenimini Burhaniye’de üniversite öğrenimini ise yurtdışında tamamlayan ve 3 ayrı dili iyi düzeyde konuşan Bahadır evli ve 2 çocuk babası.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu