GündemEğitim

KORNA ÇALMA GELECEĞİMİZİ KARARTMA

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, 2 Haziran’da (bugün) gerçekleştirilecek olan Liselere Geçiş Sınavı (LGS) için, başta sürücüler olmak üzere tüm vatandaşlarımıza uyarıda bulundu.

Başkan Kafaoğlu, “Bugün yaklaşık bir milyon yavrumuz, geleceklerini şekillendirecek önemli bir sınava girecek. Bu nedenle sınavın yapılacağı 09:30 – 12:30 saatleri arasında bütün vatandaşlarımızı sessiz olmaya davet ediyorum. Seçim sürecinde olduğumuzu da dikkate alarak, siyasi partilerimizin de bu saatler içinde sesli seçim propagandası yapmama konusunda hassasiyet göstereceklerine inanıyorum” dedi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, 2 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Liselere Geçiş Sınavı (LGS) öncesinde yazılı bir açıklama yaparak, bütün vatandaşlarımızı 09:30 – 12:30 saatleri arasında, 3 saat boyunca sessiz olmaya davet etti.

Türkiye’de yaklaşık bir milyon öğrencinin LGS’ye gireceğine dikkati çeken Başkan Kafaoğlu, açıklamasında şöyle dedi: “Balıkesirli hemşehrilerimden LGS süresince sessizliğe bürünmelerini rica ediyorum. Zira geleceğimizin teminatı olan yavrularımız, 2 Haziran’da kendi geleceklerini şekillendirecek sınavda ter dökecek. Özellikle sürücülerimizden 09:30 – 12:30 saatleri arasında korna çalmamaları, yüksek sesli müzik açarak seyahat etmemeleri konusunda hassasiyet göstermelerini istiyorum.

Bir çağrım da siyasi partilerimize olacak. Malum olduğu üzere ülkemiz 24 Haziran’da seçime gidiyor. Siyasi partilerimiz de bu doğrultuda ilimiz genelindeki propaganda faaliyetlerini sürdürüyor. Siyasi partilerimizin de LGS süresince sesli propaganda yapmayacaklarına olan inancım tamdır. Yavrularımızın mutluluğu hepimizin mutluluğudur. Bu duygularla, yarın sınava girecek olan bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum. Velilerimiz de şunu unutmasınlar ki; hiçbir şey evlatlarımızın sağlığından ve mutluluğundan daha önemli değildir.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu