GündemTürkiye Gündemi

Lokantacılar Odası Yıldız’ını Bu Yılda Düşürmedi

Lokantacılar Odası Yıldız’ını Bu Yılda Düşürmedi

Balıkesir Lokantacılar ve Benzerleri Esnaf Sanatkarları Odasına kayıtlı üyeler, Hasan Yıldız ve ekibine “önümüzdeki dönemde devam” diyerek güvenoyu verdi. Yıldız 149 oda üyesinin oyu ile yeniden başkanlığa devam edecek.Oda başkanlığı için Hasan Yıldız ve yönetiminin oluştuğu liste dışında bir liste sunulmadı ve tek adayla gidilen seçimde Yıldız ve yeni yönetimi güven tazeledi.

Dsc 0088

ÜYELER MEMNUN AYRILDI

Balıkesir Lokantacılar ve Benzerleri Esnaf Sanatkarları Odası Olağan Genel Kurulu dün yapıldı. Odanın kongresinde mevcut Başkan Hasan Yıldız yeniden aday oldu. Yıldız’ın karşısına başka aday çıkmadı ancak tek liste olmasına rağmen oda üyelerinin salondan ayrılmayıp oylarını kullanmaya özen göstermeleri dikkatlerden kaçmadı.

BALIKESİR’E EN GÜZEL HİZMETİ VERECEKLERİNİ YİNELEDİ

Balıkesir Lokantacılar ve Benzerleri Esnaf Sanatkarları Odası Olağan Genel Kurulu Balkonuk’ta dün saat  14.00’de gerçekleşti. Divan teşekkülü oluşturuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından yönetim kurulu faaliyet raporu sunuldu. Lokantacılar Oda Başkanı Hasan Yıldız tek aday olarak girdiği seçimde yeni dönemde de üyelerin oyları ile yeniden Başkan seçildi.149 üyenin güvenoyu verdiği Hasan Yıldız ve yönetimi önümüzdeki dönemde projelerle birlikte şehre katma değer yaratacaklarının vurgusunu yaptı.

Dsc 0082

YENİ DÖNEMDE YENİLİKLERLE YİNE BALIKESİRLİYE HİZMET EDECEKLER

Balıkesir Lokantacılar ve Benzerleri Esnaf Sanatkârları Odası Olağan Genel Kurulunda Divan Başkanı BESOB Başkanı Fehmi Erdem, Başkan vekili BESOB Yönetim Kurulu üyesi Kamil Güler Katip üyelikleri ise Şerif Uzun, Cemil Tezcan ve Hatice Keklik üstlendi. Yeni yönetim Hasan Yıldız’ın başkanlığında oda üyelerine tanıtıldı. Asil üyeliklere Hasan Baydemir, Mehmet Çoban, Hidayet Ergen, Bünyamin Demiral, Ahmet Erdal, Mürsel Erol seçilirken denetim kuruluna Muharrem Memiş, Hayri Akdoğan, Ali Duman seçildi. Oda Başkanı Hasan Yıldız konuşmasında, “Sektörümüzde 21-25 yılını dolduranlara teşekkür ediyorum ve birer plaketle anı bırakmak istiyorum” dedi. Balıkesir Lokantacılar ve Benzerleri Esnaf Sanatkârları Odası Başkanı Hasan Yıldız olağan genel kurulda yaptığı konuşmada  faaliyet raporunu okudu ve odanın bugüne kadar yaptığı çalışmaları anlatarak kongrenin hayırlı olmasını diledi. Muhammed Can Akyürek

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu