Gündemİlçe Haberleri

Mahrumiyet Bölgesi Adalardan Artık Memnuniyet Sesi Yükseliyor

Mahrumiyet Bölgesi Adalardan Artık Memnuniyet Sesi Yükseliyor

Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy zoru başardı. Sık sık şikayetler ve mahrumiyet bölgesi olduğu ,ulaşımda yaşanan zorluklar ve ayrıca benzeri söylemlerle gündeme gelen Adalardan artık memnuniyet sesleri yükseliyor.

HALKA BİREBİR TEMAS  VE SOSYAL MEDYA’DAN ULAŞIYOR

Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy Ada’da adeta bir ilki başardı. Halka bire bir teması kesmeyen ve halk toplantıları ile dert ve sorunları dinleyen Başkan Aksoy “dertlerimiz olacak bizde çözmek için yollarda ve hep yanınızda olacağız” diyor. Sosyal medya kullanımını da ihmal etmeyen Başkan Aksoy, yaptığı canlı yayınlarla ilçedeki hizmetlerde istenilenleri, ayrıca nasıl çalışma yaptıklarını ve çözüme kavuşturacaklarını anlatıyor.

252038942 290410593090086 1125374798857587926 N

Marmara Adalar’da Memnuniyet Sokağa Yansıdı

Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy mahrumiyet bölgesi denilerek ayrıca çoğu hizmetten mahrum bırakılan bölgeye canlılık getirdi. İlçede yaptığı çalışmalarla halkın takdirini alan Başkan Aksoy geçtiğimiz gün, ilçedeki özel oturma alanlarına ve sohbet mekanlarına gösterdiği ilgiyi bizzat yerinde gördü ve sohbet etti. Adalarda yaşayan kadınların özel olarak teşekkürlerini ilettiği Başkan Aksoy yaşanılan mekânlar ve ilçedeki konforun halkın istediği doğrultuda ayrıca ilerlediğini kaydetti.

253244463 290410713090074 950507155171222911 N

Turistik Bölgelerde Bu Tip Çalışmalar Önemli

İlçede görsel kirlilik yaratan yerlerde yıkımlar gerçekleşirken, buraların ilçeye uygun ve tarihi dokunun yaşatılarak kullanıma sunulabilmesi amaçlıyorlar. Marmara Adalar Belediyesi ekiplerinin çalışma başlattıkları alanlarda hummalı bir gayret gösterilirken, ilçede yeni yolların yapımları tadilat ve ayrıca benzeri işlerinde devam ettiği öğrendiler. Geçmişte yapılmamış yollar var ve terki yapılan yollarda belediye olarak çalışmalar gerçekleştiriyoruz diyen Marmara Adalar Belediye Başkanı Aksoy ,turistik bölgelerde bu çalışmaların önemine dikkat çekti. Vatandaşlarımızın da yardımıyla el birliği halinde işleri tamamlıyoruz diyen Aksoy, imar yolları açılmış yerlerde de çalışmaların yapılacağını söylediler. Yol medeniyet anlayışından hareketle, ayrıca yaklaşımla işleri bir bir yapma garetinde olduklarını açıkladı.Nursima Akyürek’in Haberi

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu