Etkinlikİlçe Haberleri

MARMARA KAF’da Kariyer Fırsatları Rüzgarı

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, Kocaeli Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi'nin paydaşlığını üstlendiği Marmara Kariyer Fuarı (MARMARAKAF), "Yetenek Her Yerde" temasıyla gerçekleşti.

MARMARA KAF’da Kariyer Fırsatları Rüzgarı

Marmara Kafda Kariyer Firsatlari Ruzgari 1
Marmara Kaf’Da Kariyer Fırsatları Rüzgarı

Öğrenciler İş İmkanları Hakkında Bilgi Aldı

Fuara, çeşitli sektörlerden 1071 firma ve kamu kurumları katıldı. 15 üniversitenin paydaş olduğu fuar, Türkiye’nin en büyük kariyer etkinliği olma özelliği taşıdı. Öğrenciler, fuar kapsamında stantları ziyaret ederek iş imkanları hakkında bilgi edinme fırsatı buldular. Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nin Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi (BANÜ-KAGEM) tarafından sunulan staj, istihdam olanakları ve kariyer danışmanlığı hizmetleri de ziyaretçilerin ilgisini çekti.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Tanıtıldı

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nin sunduğu eğitim-öğretim faaliyetleri, bilimsel araştırmalar, ulusal ve uluslararası başarılar, bölgesel kalkınma projeleri ve sosyal-kültürel imkanlar fuar kapsamında tanıtıldı. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ebru Kaya Mutlu’nun da katılımıyla Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nin standında gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi alışverişi yapıldı.

Onyedi Eylül Üniversitesi Standına Yoğun İlgi

İki gün boyunca devam eden etkinlikte gençler, mülakat simülasyonları, atölye ve workshoplar ile eğitsel, sanatsal ve kültürel faaliyetlere katılma imkanı buldular. Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nin standı, öğrencilerden yoğun ilgi görürken, katılımcı firma ve kurumlarla staj ve iş görüşmeleri de gerçekleştirildi. MARMARAKAF, gençlere istihdam fırsatı sunmanın yanı sıra firmalara nitelikli iş gücü temini imkanı sağlayarak başarılı bir etkinlik olarak dikkat çekti.

Haber: Bülten

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’ne Yeni Rektör Atandı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu