İlçe HaberleriSiyaset

Turhan Çömez Sivil Toplum Kuruluşlarıyla Buluştu

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili ve aynı zamanda Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Op. Dr. Turhan Çömez, Balıkesir'de Sivil Toplum Örgütleri ve halkla bir araya geldi.

Turhan Çömez Sivil Toplum Kuruluşlarıyla Buluştu

Turhan Comez Sivil Toplum Kuruluslariyla Bulustu 1

31 Mart Öncesi Ziyaretler Devam Ediyor

31 Mart yerel seçimleri öncesi ziyaretlerine devam eden Çömez, ilçe ziyaretlerinin ardından Balıkesir’de önemli bir buluşma gerçekleştirdi. İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Fehmi Yörük, Karesi Belediye Başkan Adayı Lemi Aytekin, Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hakan Afşin Arıcan ve Adalet Partisi’nin Balıkesir İl Başkanı Yücel Aslanoğlu ile Adalet Partisi Kepsut Belediye Başkan Adayı Fevzi Serhat Yorulmaz’da bu önemli buluşmada yer aldılar.

Turhan Comez Sivil Toplum Kuruluslariyla Bulustu 2

Odaları Ziyaret Etti

Çömez ve beraberindeki heyet, Sivil Toplum Kuruluşları’nı ziyaret ederek halkla doğrudan temas kurdu. Bu kapsamda Ziraat Odası, Anneler Derneği, Çerçici-Manifaturacı ve Tuhafiyeciler Esnaf Odası, Terziler, Bakkallar, Elektrik ve Elektronikçiler, Camcılar, Lokantacılar ve Berberler ile Sebze ve Meyveciler Odaları’nı ziyaret ettiler. Sivil Toplum Kuruluşları’nın karşılaştığı sorunları ve taleplerini dinleyen Çömez, vatandaşlarla etkileşimde bulundu.

Haber: Bülten

Kesin Aday Listeleri Bugün Açıklanıyor

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu