Gündemİlçe HaberleriSiyaset

Mesut Ergin Yeniden Göreve Başladı, CHP’li Meclis Üyeleri de Mazbatalarını Aldı

Toplanan Kalabalık Bir Vatandaş Grubu Sevgi Gösterisinde Bulundu

Mesut Ergin Yeniden Göreve Başladı, CHP’li Meclis Üyeleri de Mazbatalarını Aldı

Toplanan Kalabalık Bir Vatandaş Grubu Sevgi Gösterisinde Bulundu

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde Pazar günü yapılan yerel seçimlerde, Belediye Başkanlığı görevine yeniden seçilen Mesut Ergin ve CHP’li meclis üyeleri mazbatalarını aldı.

Ayvalık Adliye Binası önünde saat 12.00’de toplanan kalabalık bir vatandaş grubunun sevgi gösterileri eşliğinde, YSK İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Yağmur Çaprak’ın elinden mazbatasını alan Mesut Ergin’i eşi Canan Ergin ve kızı Nazan Ergin de yalnız bırakmadı.

Mesut Ergin Yeniden Goreve Basladi Chpli Meclis Uyeleri De Mazbatalarini Aldi 1

Mazbatasını alır almaz coşkulu kalabalığa seslenen Başkan Ergin, kendisine oy veren ve vermeyen herkesin belediye başkanı olarak görev yapacağını vurguladı. Kalabalık gruba teşekkür ederek, Ayvalık için en iyi hizmeti sunacaklarına dair güvence verdi.

Seçim sürecinin düzeyli ve güzel bir havada geçmesinden memnuniyet duyduğunu belirten Ergin, “Ayvalık’ta yaşayan herkesin belediye başkanı olduğunu” vurguladı ve hizmetlerin devam edeceğini ifade etti.

Mesut Ergin Yeniden Goreve Basladi Chpli Meclis Uyeleri De Mazbatalarini Aldi 2

Mazbatasını alan Belediye Başkanı Ergin, kendisini bu göreve getiren CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Genel Merkezi, Balıkesir İl Başkanlığı, milletvekilleri ve CHP’lilere teşekkür etti. Ardından Başkan Ergin ve meclis üyeleri “Halkın Başkanı Mesut Ergin” sloganlarıyla Ayvalık Belediyesi binasına geçerek çalışmalarına başladı.

Balıkesir’de Büyükşehir Binasına CHP Bayrağı Asıldı

Bülten

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu