İlçe HaberleriSiyaset

Balıkesir’de Büyükşehir Binasına CHP Bayrağı Asıldı

Balıkesir'de 74 yıl aradan sonra CHP'li bir belediye başkanı tarafından yönetilecek olmanın sevincini yaşayan CHP'liler, belediye binasına büyük bir CHP bayrağı astı. Büyükşehir Belediye Başkanı Akın'dan cevap geldi.

Balıkesir’de Büyükşehir Binasına CHP Bayrağı Asıldı

Balikesirde Buyuksehir Binasina Chp Bayragi Asildi 1
Balıkesir’De Büyükşehir Binasına Chp Bayrağı Asıldı

“Partinin bayrağının yeri orası değil”

Mazbatasını Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli ve Karesi Belediye Başkanı Av. Mesut Akbıyık ile birlikte teslim alan Ahmet Akın, belediye binasına asılan CHP bayrağını sert bir şekilde eleştirdi. Seçim kampanyası boyunca “Belediye’de particilik olmayacak. Belediyede siyaset yaptırmayacağım” sözünü verdiğini hatırlatan Akın, “CHP’li olmaktan gurur duyuyorum, ama partinin bayrağının yeri orası değil. Orası kamuya ait. Her vatandaşın hakkı olan bir bina. Oraya herhangi bir partinin bayrağı asılmaz. Oraya asılabilecek tek bayrak ayyıldızlı şanlı Türk Bayrağıdır.” şeklinde sert açıklamalarda bulundu.

“3-5 haddini bilmez “

CHP bayrağının belediye binasına asılmasıyla ilgili haberdar olmadığını ve bunu asanlar hakkında Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunacağını belirten Akın, “Bayrağı oraya asan 3-5 haddini bilmez hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunacağız.” ifadelerini kullandı.

Haber: Bülten

Balıkesir Büyükşehir’de Devir Teslim Gerçekleşti

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu