Gündemİlçe HaberleriSiyasetTürkiye Gündemi

Milletvekili Uygur Altıeylül Ve Karesi De Mahalle Teşkilatlarını Ziyaret Etti

Milletvekili Uygur Altıeylül Ve Karesi De Mahalle Teşkilatlarını Ziyaret Etti

AK Parti Balıkesir Milletvekili, MKYK Üyesi, TBMM Adalet Komisyonu Kâtip Üyesi ve KEFEK Komisyonu Üyesi Av. Belgin UYGUR, Altıeylül ve Karesi de İlçe Teşkilatları ve Mahalle teşkilatlarına ziyarette bulundular.

Altıeylül Dinkçiler Mahallesinde mahalle teşkilatıyla bir araya gelen ve Dinkçiler Muhtarını ziyaret eden Uygur’a AK Parti Altıeylül İlçe Başkanı Ömer MUNİS ve Kadın Kolları Başkanı Süreyya SEPTEL eşlik etti.  Sonrasında AK Parti Karesi İlçe Başkanı Yusuf HOCAOĞLU ve Kadın Kolları Başkanı Ayfer ÖZSOY ile birlikte Vicdaniye Mahallesi Muhtarı, Vicdaniye, 1.Sakarya, Paşaalanı ve Üçpınar Mahalle Başkanlarını ziyaret eden Milletvekili UYGUR, ziyaretlerle ilgili olarak açıklamalarda bulundular.

“Ana kademe, Kadın kolları, Gençlik kolları mahalle başkanlarımız, mahalle yönetimimiz, geçmiş dönemlerde teşkilatlarımızda görev almış; partimize emeği geçen dava arkadaşlarımız ile hem hasbihal etmek hem de istişare etmekten memnuniyet duydum. Altıeylül ve Karesi mahalle teşkilatlarımızla ile hasbihal ederek, geçmişten günümüze yapılan ve ayrıca önümüzdeki dönemde yapılacak olan çalışmaları değerlendirdik. Bizler bu kutlu yola çıkarken, her adımımızı hasbi niyetlerle attık, milletimizin duasını aldık, gönlünü kazandık. Aynı istikamette teşkilatımızın tüm kademeleriyle birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Altıeylül ve Karesi İlçe yönetimlerimiz, Kadın ve gençlik kollarımız da ilçelerimizde gayretli çalışmalarına devam ediyor. Davamıza gönül vermiş, büyük bir azim ve ayrıca samimiyetle geçmişten günümüze görev almış;  birlik ve beraberlik içinde mücadeleye devam eden bütün yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum, kolaylıklar diliyorum.” dedi.

SOSYAL VE KÜLTÜREL BELEDİYECİLİĞİN EN GÜZEL ÖRNEKLERİ AK PARTİ BELEDİYELERİ TARAFINDAN YAPILIYOR.

İncelemeler sonrası yaptığı açıklamada UYGUR;

“AK Partili Belediyelerimiz tarafından Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde yerel yönetimler anlamında çok önemli projelere imzalar atılıyor. Gerek kentleşme, sosyal ve kültürel projeler noktasında gerekse çocuk ve ayrıca kadınların yararlandığı sosyal faaliyetlerde bütün dünyaya örnek teşkil edecek önemli başarılarımız var. Altıeylül’ümüze değer katacak olan bu projelerin yakın zamanda yapımı tamamlanıp açılışı gerçekleşecek inşallah. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin en güzel örneklerinden olan bu projelerin hayata geçmesinde ayrıca başta Altıeylül Belediye Başkanımız Hasan Avcı olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu