GündemTürkiye Gündemi

Otobüste Gergin Anlar ! Öfkeden Gözü Döndü

Otobüste Gergin Anlar ! Öfkeden Gözü Döndü. Bir otobüste, kadın yolcu ile şoför arasında köpekle binemezsin tartışması çıktı. Öfkeden deliye dönen kadın, otobüsten indiği sırada kendisini görüntüleyen şoföre saldırdı.

 

Otobuste Gergin Anlar Ofkeden Gozu Dondu 1

 

Binemezsin Dedi

Otobüste Gergin Anlar ! Öfkeden Gözü Döndü. Olay, Kağıthane Cendere Caddesi üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre Aybike Çağlar, American Staff türü köpeğini gezdirmek için dışarıya çıkarttı. Bir süre sonra Çağlar, sıcak hava nedeniyle köpeğinin patilerinin yanmaması için evine İETT’ye bağlı özel halk otobüsüyle dönmek istedi. O esnada Gültepe-Şişli hattında çalışan otobüs şoförü C.G. otobüse binmek isteyen Aybike Çağlar’a iddiaya göre köpekle binemeyeceğini söyledi.

&Quot;≪/P

 

Otobüse Alınmayınca Şoföre Saldırdı

Bunun üzerine şoför ile kadın arasında tartışma çıktı. Tartışmada köpeğinin ağızlığının olduğunu ve köpeğin herhangi bir engelinin olmadığını söyleyen kadın, şoförü bir türlü ikna edemedi. Şoför ise köpekle binebilmesi için İETT Hareket Amirliğinden izin alması gerektiğini söyledi. Tartışma esnasında sinirlerine hakim olamayan Çağlar, kendisini görüntüleyen şoföre saldırdı. Ardından da kadın, köpeğiyle birlikte otobüsten indi. Yaşananlar ise kameralara yansıdı. Öte yandan olayla ilgili tarafların birbirlerinden şikayetçi olmadığı öğrenildi.

 

Otobuste Gergin Anlar Ofkeden Gozu Dondu 3

 

İstanbul Hakkında

İstanbul Türkiye’de Marmara Bölgesi’nde yer alan şehir ve Türkiye’nin 81 ilinden biridir. Ayrıca ülkenin nüfus bakımından en çok göç alan ve en kalabalık ilidir. Ekonomik, tarihî ve sosyo-kültürel açıdan önde gelen şehirlerden biridir. Şehir, iktisadi büyüklük açısından dünyada 34. sırada yer alır. Bununla birlikte nüfuslarına göre şehirler listesinde belediye sınırları göz önüne alınarak sıralamaya göre Türkiye ve Avrupa’da birincidir. Dünyada ise altıncı sırada yer almaktadır. 

İstanbul Türkiye’nin kuzeybatısında, Marmara kıyısı ve Boğaziçi boyunca, Haliç’i de çevreleyecek şekilde kurulmuştur. İstanbul kıtalararası bir şehir olup, Avrupa’daki bölümüne Avrupa Yakası veya Rumeli Yakası denir. Asya’daki bölümüne ise Anadolu Yakası veya Asya Yakası denir. Tarihte ilk olarak üç tarafı Marmara Denizi, Boğaziçi ve Haliç’in sardığı bir yarımada üzerinde kurulan İstanbul’un batıdaki sınırını İstanbul Surları oluşturmaktaydı. Ayrıca gelişme ve büyüme sürecinde surların her seferinde daha batıya ilerletilerek inşa edilmesiyle dört defa genişletilen şehrin 39 ilçesi vardır. Sınırları içerisinde ise büyükşehir belediyesi ile birlikte toplam 40 belediye bulunmaktadır.

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu