Türkiye GündemiGündemSiyaset

Özdemir “Erdoğan Önde”

Özdemir, “Erdoğan Önde.” Gazeteci Cüneyt Özdemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tüm anketlerde önde olduğunu iddia etti.

 

Gazeteci Cüneyt Özdemir, sosyal medya hesabından seçim anketlerine ilişkin açıklama yaptı. Özdemir Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tüm anketlerde ön planda olduğunu öne sürdü.

Cüneyt Özdemir’in açıklaması şöyle:”

“AK PARTİ BİRİNCİ PARTİ”

Özdemir “Erdoğan Önde” . “Bir sürü insan mesela “o gün geldiğinde” diye böyle zil takmış oynuyor… Bakıyorsun şu anda bütün araştırmalarda AK Parti birinci parti çıkıyor. Erdoğan istinasız bütün araştırmalarda Kılıçdaroğlu’nun önünde çıkıyor. Böyle bir gerçek de var. Bazen gerçeği görmemek insanların da işine geliyor gibi bir manzara var özellikle Millet İttifakı’nda”

“HER İKİ TARAF İÇİN DE ZOR BİR SEÇİM”

“Her iki taraf için de zor bir seçim bu. Yani Millet İttifakı’nın oyu toplamda Erdoğan’ı yakalıyor ama toplamda yakalıyor. AK Parti hala Türkiye’nin birinci partisi. Gördüğün bir tane anket var mı şu anda AK Parti’nin CHP’nin gerisine düştüğü.”

Pösteki Özdemir’in Açıklamasına Tepki Gösterdi Ama! 

Özdemir’in bu iddiasına ORC Araştırma Genel Müdürü Mehmet S. Pösteki bazı anket sonuçlarını paylaşarak yanıt verdi. Ancak, Pösteki’nin AK Parti ve  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önde olduğu anket sonuçlarını gösteren çok sayıda şirketi yok saydığı gözden kaçmadı. Ayrıca, ORC Araştırma şirketinin son altı aydır İyi Parti ile çalıştığı ve tüm anket çalışmalarında İyi Parti’nin oranlarını diğer tüm şirketlerden daha yüksek göstermesi dikkat çekiyor.

DAHA FAZLA HABER İÇİN TIKLAYIN

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu