İlçe HaberleriSiyaset

Öztaylan: ‘Bandırma’yı İl Olma Yolunda Taşıyacağız’

Cumhur İttifakı'nın Bandırma Belediye Başkan Adayı Mehmet Cemal Öztaylan, CNN Türk'te Göksu Öngören Özgür'ün sunduğu Gündem programına katılarak gündemi değerlendirdi. İşte Öztaylan'ın programda yaptığı önemli açıklamalar:

Öztaylan: ‘Bandırma’yı İl Olma Yolunda Taşıyacağız’

Oztaylan Bandirmayi Il Olma Yolunda Tasiyacagiz 1
Öztaylan: ‘Bandırma’Yı İl Olma Yolunda Taşıyacağız’

“Bandırma olmuş hayatımız diyerek bu yola çıktık”

Öztaylan, “Bandırma olmuş hayatımız diyerek bu yola çıktık. İl genel meclis üyeliği, 3 dönem milletvekilliği ve belediye başkanlığı tecrübesine sahibim.” diyerek özgeçmişini özetledi. “Türkiye’de ilk liseler vadisi dönemimde kuruldu. Türkiye’nin ilk ilçe üniversitesi girişimlerimizle kuruldu. İsim babası olarak Üniversite ismini 17 Eylül olması ve Kurtuluş Savaşı’nda atılan son kurşunu hatırlatmak beni çok mutlu ediyor.” ifadeleriyle önceki hizmetlerini vurguladı.

Başkanlık Dönemini Anlattı

Belediye başkanlığı döneminde Bandırma’ya doğalgazın ilk geldiği ilçe olmasını ve alt yapı sorunlarının çözümünü sağladığını belirten Öztaylan, “5 yıllık dönemimizde yapılanların tamiratı 15 yılda yapılamadı.” diyerek başarılarını dile getirdi. Organize sanayi bölgeleri ve fabrika temelleriyle ekonominin gelişimine katkı sağladığını ifade etti.

Çevre ve Sosyal Politikalar

Doğayı korumanın önemine vurgu yaparak, dikilen ağaçların korunması gerektiğini ve tarım ile hayvancılığın sanayileşme sürecinde kaybedilmemesi gerektiğini belirtti. Sosyal alanların ve yeşil alanların planlanması gerektiğini dile getirdi.

İşbirliği ve Katılımcılık

STK’larla, eğitimcilerle ve diğer paydaşlarla işbirliği içinde olacaklarını belirterek, “İstişare kültürünü bırakmadan ticaret odası, mimarlar odası gibi tüm STK’lar ile beraber ortak akıl ile çalışacağız.” dedi.

SMA Mücadelesine Destek Çağrısı

Canlı yayında, SMA ile mücadele eden Fevziye Ete için çağrıda bulunarak, “Unutmadan bütün şehrimizin sahiplendiği kızımız için de hatırlatma yapmak isterim. Sma ile mücadele veren Fevziye Ete kızımın %2 dilimi kaldı. Bunu ramazan ayı içinde tamamlayalım.” dedi.

Geleceğe İlişkin Vizyon

Bandırma’nın il olma potansiyeline dikkat çekerek, “Mevcut hükümet konağının yerini belediyeye vererek öğrenci ve halkın kullanabileceği sosyal yerler yapılacak. Bandırma çok yakında il olacak, il olma namzeti olan bir şehirdir. Türkiye Cumhuriyeti’nde ilk il olacak şehir Bandırma’dır.” şeklinde gelecek hedeflerini özetledi.

Fevziye İçin Bağış Çağrısı

Bandırma Belediye Başkan Adayı Mehmet Cemal Öztaylan, canlı yayında SMA ile mücadele eden Fevziye Ete için destek çağrısında bulundu. “Unutmadan bütün şehrimizin sahiplendiği kızımız için de hatırlatma yapmak isterim. Sma ile mücadele veren Fevziye Ete kızımın %2 dilimi kaldı. Bunu ramazan ayı içinde tamamlayalım.” diyerek duyarlılık çağrısı yaptı.

Haber: Bülten

Öztaylan: ‘Bandırma’yı İl Olma Yolunda Taşıyacağız’

Muharrem İnce Balıkesir’e Geldi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu